Polskie Radio: Нове інтерв'ю голови Ради Незалежного Медіа Форуму, письменника і дипломата Юрія ЩЕРБАКА

Polskie Radio: Нове інтерв'ю голови Ради Незалежного Медіа Форуму, письменника і дипломата Юрія ЩЕРБАКА
207691 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виступ Юрія Щербака, відомого письменника і дипломата, доктора медичних наук, голови Ради Незалежного Медіа Форуму на Польському радіо

Чимало медиків підтримують теорію про штучне походження COVID-19

 02.04.2023 20:55
   
Юрій Щербак: «Американські дані свідчать, що COVID-19 — це штучний вірус, вирощений у лабораторії. Який випадково вийшов назовні. Я підтримую цю теорію»  

Пандемія, яка почалась у 2019 році з Китаю — є трагічною, страшною подією глобального значення, яку ми до кінця не пережили і наслідків якої ще не повністю осмислили. Це подія планетарного значення, яка може бути порівняна лише з пандемією «іспанки», що почалась після закінчення Першої світової війни і забрала мільйони життів у світі.

Про це розповів у програмі «На хвилі здоров’я» доктор медичних наук, професор, голова РадиНезалежного Медіа Форуму, лікар-епідеміолог Юрій Щербак.

За його словами, офіційні дані свідчать, що нині у світі захворіло шістсот вісімдесят три мільйони людей. Але на думку медичних аналітиків, це применшене число, і не виключено, що насправді до одного мільярда людей у світі перехворіло на COVID-19. Тому що багато людей було не діагностовано або хворіло у легких формах і не реєструвались.

За даними ВООЗ на сьогодні хворіє два мільйони людей, і померло сім мільйонів людей. Однак, на думку медичних аналітиків, справжня цифра померлих від коронавірусу сягає до п’ятнадцяти мільйонів, — зазначив Юрій Щербак.

Професор також розповів про ситуацію з пандемією коронавірусу у Польщі та в Україні, значення щеплення та про джерело походження вірусу, зокрема, дані американського розслідування.

 

Із Юрієм Щербаком розмовляла Світлана МЯЛИК

Теги: Світлана МЯЛИК, Юрій Щербак,Covid-19,Polskie Radio,Українська служба Польського Радіо,Медицина і політика, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео