Осквернили могилу Степана Бандери в німецькому Мюнхені

Осквернили могилу Степана Бандери в німецькому Мюнхені
174757 ПЕРЕГЛЯДІВ

Невідомі осквернили могилу Степана Бандери в німецькому Мюнхені, повідомили в Організації Українських Націоналістів – бандерівців. 

“Черговий акт вандалізму в Мюнхені. Буквально напередодні Дня Героїв. На цвинтарі Вальдфрідгоф російські агенти вкотре осквернили могилу нашого Провідника. За останні роки я вже навіть збився з рахунку, вкотре це. Провокаційний напис явно розрахований на внесення розколу в українське суспільство”, – написав президент Антиімперського блоку народів, народний депутат України VII та VIII скликань Олег Медуниця. 

На памʼятнику написали “Нам потрібні вибори”, ймовірно, апелюючи до так званої “нелегітимності” президента України Володимира Зеленського. Днями раніше джерела в американській розвідці повідомили, що Росія розпочала дезінформаційну кампанію проти Зеленського – намагається дискредитувати його та порушити питання легітимності. 

“Подібна кампанія свідчить про те, що Зеленський залишається стабільним, відданим та критично важливим лідером своєї країни”, — сказав представник розвідки на умовах анонімності.

Водночас в Організації Українських Націоналістів – бандерівців вкотре закликали створити в Україні Меморіал полеглих Героїв, який передбачатиме перепоховання з чужої землі провідників визвольних змагань, зокрема Симона Петлюру, Євгена Коновальця, та Степана Бандеру.

“Слава Богу, справа зрушилася з мертвої точки й вже створюється Національне військове меморіальне кладовище. Але цю працю треба прискорити. Прах наших славних попередників ніколи не буде давати спокою московським агресорам і обов’язок Української держави – дбати про пам’ять і гідне вшанування полеглих Героїв!”, – написав Медуниця.

Нагадаємо, 16 травня на проукраїнський захід у Порту вчинили напад невідомі. Ще раніше росіяни в Лісабоні спотворили місце біля погруддя Тараса Шевченка літерами Z – знаками російської армії й символом вторгнення Росії в Україну. 

Теги: Independent Media Forum, Незалежний Медіа Форум
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео