«Про війну»: Допомога від США прибуде до наступу російських військ

«Про війну»: Допомога від США прибуде до наступу російських військ
302533 ПЕРЕГЛЯДІВ

За словами керівника Центру протидії дезінформації РНБО Андрія Коваленка, ця допомога значно збільшить шанси Збройних сил України на відбиття передбаченого російського наступу, запланованого на травень-червень поточного року.

Коваленко також підтвердив попередню інформацію про наближення наступу російських військ, що була викладена у попередніх випусках програми «Про війну». Він зауважив, що російські сили сконцентруються на сході, оскільки їм не вистачає ресурсів на півночі. Крім того, за його словами, на півдні також відбувається збільшення військових ресурсів, що може бути тактичним кроком.

За словами Коваленка, головні сили акумулюються на сході. Американська допомога включає постачання чеських боєприпасів, які очікується влітку. Він також висловив надії на важливість F-16 і Patriot для оборони України.

Офіцер управління 12-ї бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат" зазначив, що рішення про надання військової допомоги Україні Сполученими Штатами було спонукане атаками Ірану на Ізраїль. Він вважає, що ці події значно вплинули на рішення США змінити свою позицію щодо допомоги Україні.

Президент США Джо Байден вже підписав закон про надання допомоги Україні.

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео