“Усе українське: розташування, люди та технологія”: засновник виробництва бронезахисту “Темп-3000” розповів про компанію

“Усе українське: розташування, люди та технологія”: засновник виробництва бронезахисту “Темп-3000” розповів про компанію
156104 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія ">“Темп-3000” нарощує виробництво якісних бронежилетів, що дає віру в забезпечення українських бійців. Керівники підприємства запевняють, що майже вся складова продукції - українського виробництва. З урахуванням усіх особливостей - як для чоловіків, так і для жінок. 

ТЕМП3000

“Ми старалися робити підтримку із замкненою технологією. Виробництво від нитки до кінцевого продукту: від піску до кераміки. Це дуже важливо для мене, як для технолога. Це для мене сенс життя”, - відгукується засновник ТОВ “НВП “Темп-3000” Юрій Євтушенко.  

Виробники гарантують якість кожної деталі продукту, адже вони використовують власні джерела сировини. 

“На території України, з людьми з України, і по технології українській. Немає такої пластини, яка б не пройшла агент-контроль. А також статичне зважування для визначення густини пластини. Для нас це дуже важливо. Густина пластини, і щоб не було ніяких внутрішніх мікротріщин або непропечення”, - продовжує Юрій. 

ТЕМП3000

Після складного періоду в окупації, “Темп-3000” далі працює заради держави, приймає замовлення не лише від ЗСУ, а й від Міноборони, спецпідрозділів, прикордонників. І це не тільки бронежилети, а й шоломи різних типів. 

Якість продукції підтверджують і самі військові, зауважуючи, що спорядження неодноразово рятувало життя.

“Представники компанії запропонували нам свою каску, і на диво розмір підійшов. Хоча ми вже збиралися шукати виробництво, де нам пошиють на замовлення по розмірах. Дякую “Темп-3000” за такий цінний подарунок та підтримку”, - розповідає у зверненні захисник України. 

“Темп-3000” найбільша за потужністю компанія у Європі. Технологія постійно вдосконалюється, йде у ногу з часом. Вивчаються нові засоби уражень новими боєприпасами, які використовує російська армія. Все проводиться для того, щоб посилити варіанти захисту. 

ТЕМП3000

“На нашому підприємстві виготовляється весь асортимент. А саме - бронежилети, пояси, сумки, рюкзаки, все, що потрібне для наших Збройних Сил України. Виготовляється з нашої тканини, яка має високу якість”, - зауважує Ліна Григор, працівниця керівник швейного напрямку ТОВ “НВП “Темп-3000”. 

За словами Ліни, автоматичні машини на виробництві дозволяють збільшити продуктивність виготовлення спорядження. Завдяки технологічному обладнанню, компанія має змогу надавати робочі місця людям будь-якого віку та з будь-якою професійною підготовкою. Окрім надання робочих місць, компанія інвестує у розвиток військової галузі виробництва, а також підтримує українських постачальників сировини. 

Керівництво підприємства запевняє, що продукція не поступається світовим виробникам. Проте зазначають, що конкуренція при цьому - висока. Тож вкладають усі зусилля, аби в майбутньому зайняти і свою нішу на світовому ринку. Тож підтримуємо своє - українське. 

Теги: ТЕМП3000, Оборона України, Лєсніков Станіслав, Оборонна промисловість, Виробництво бронежилетів, Збереження життів, Броня, Економіка України, TEMP3000, Defense of Ukraine, Lesnikov Stanislav, Defense industry, Production of body armor, Saving lives, Armor Economy of Ukraine, ТЕМП3000, Оборона Украины, Лесников Станислав, Оборона промышленность, Производство бронежилетов, Сохранение жизней, Экономика Украины

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео