Микола ГОЛОМША: У росії немає іншого виходу…

Микола ГОЛОМША: У росії немає іншого виходу…
353829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Микола ГОЛОМША: У росії немає іншого виходу…

 

Щодо ударів в глибину російської території

Відповідно до Міжнародного законодавства і Статуту ООН, Україна має право бити по всіх мілітарних точках ворога, як на лінії зіткнення, так і в глибині його території і вся відповідальність за це лягає на агресора.

Дуже правильним буде ініціювання антипутінської коаліції і підписувати договори з країнами-партнерами про надання нам допомоги у збитті ракет і дронів, що прилітають на мирні території України. Така миротворча допомога не тільки не суперечить, а навіть витікає зі змісту Статуту ООН. Я вітаю такі правильні ініціативи міністра МЗСУ пана Кулеби. Цю тему потрібно опрацьовувати до Саміту Миру, бо силами партнерів ми можемо домогтись закриття неба над Україною.

Вважаю хибними думки про те, що збиття ракет нашого ворога над українськими територіями буде «втягуванням» у війну країн-партнерів, особливо на тлі Рішення Генасамблеї ООН про агресію росії проти України, яка зобовʼязала вивести російські війська і звільнити анексовані території України.

Це не удари по ерефії, а гуманізм – надання допомоги Україні у захисті життя людей та середовища життя.

 

Путін на шляху до перемоги України

Інсайдери в США опублікували аудит путлєрівського газпрому – його економіка просто у повній гопі, а для того, щоб наздогнати втрачене, відʼєднавшись від Європи, потрібно щонайменше 30 років. Думаю, сам путлєр в шоку звідки спливла ця інформація. Очевидний факт, що тамтешні «еліти» вже не в силах терпіти. Цінна інформація для тих, кому ще дотепер вбачається, що на раші все в порядку. А загалом, якщо задати питання путлєру, скільки часу він зможе воювати з Україною, яку підтримує світ, – відповідь для нього невтішна.

В Китаї путлєр не отримав добро на газогін, та і Китай розуміє ціну російським домовленностям. Із китайськими банками ситуацію путін також не врегулював.

Звісно ж ми страждаємо кожен день, але знищуючи ворога більш, як полками вдень, – впродовж іще двох місяців армії вбивць може не стати взагалі і думаю на «всєобщую мобілізацию» режим не насмілиться, бо з холопами буде біда…

Саміт миру для них як кістка в горлі, бо підтвердить суверенність держав і недоторканність їхніх кордонів, – все рухається до перемоги України!

 

Істеричні заяви путіна суперечать Статуту ООН

У відповідь на істерику пулєрівського режиму щодо надання Україні права нанесення ударів по території раші, звідки бомблять наші мирні території, зокрема, Харків, потрібна заява нашого МЗС і гаранта. Потрібно відзначити, що військова допомога Україні надається відповідно до умов Будапештського меморандуму, відповідно з яким ми відмовились від ядерного озброєння і це доконаний факт, будь-які інші інтерпретації раші не прийнятні.

По-друге, світ допомагає нам у відповідності до Рішення Генасамбеї ООН, яка визнала агресію раші і її вторгнення на суверенну територію України. Тому, без будь-яких застережень світ має право надавати нам допомогу, а Україна має повне право бити по всій території росії, по її мілітарних точках зосередження всіх їхніх засобів ураження, звідки нам «прилітає», і відповідно до умов паритетного ведення бойових дій, по всіх об’єктах забезпечення армії вбивств їхнього оборонпрому згідно із Статутом ООН і міжнародними конвенціями, аж до повного зупинення агресії і відторгнення ворожої армії за межі суверенних кордонів території України. Будь-яка дезінформація ворога є маніпулятивною і будь-яких загроз територіальній цілісності рф не існує.

Істеричні заяви путіна щодо зміни ними доктрини застосування ядерної зброї несумісні і суперечать Статуту ООН, всім взятим росією раніше зобов’язанням і мають відповідну міжнародну процедуру сприйняття. Тому іншого виходу, як виведення армії рашистів-терористів з України не вбачається.

 

Микола ГОЛОМША,

вчений-правознавець, перший заступник Генерального прокурора України (2003-2010, 2014-2019), член Ради Незалежного Медіа Форуму

 

Теги: Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео