Микола ГОЛОМША: Добиватись виключення росії з Радбезу ООН

Микола ГОЛОМША: Добиватись виключення росії з Радбезу ООН
324088 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
 

 Останні злочини рашистів - вбивство цивільних людей в Умані, Павлограді та інших містах (внаслідок ракетних обстрілів терористичної російської армії путіністів) - мають стати предметом розгляду на Радбезі ООН, оскільки це свідчення, що метою таких ракетних обстрілів є вбивства цивільного мирного населення.

І не потрібно риторики, що рашисти зараз там «головують», що це некорисно, бо така позиція тільки на користь ворогу, яка додає їм упевненності в безкарності.

Україна принципово має ставити хоч сто раз питання про всі і кожен злочин не зважаючи ні на що, вимагати чергових санкцій для росії і арешту шойгу, герасимова в Гаазькому МКС.

Світовий злочин, військові та злочини проти людяності дають підстави суду арештувати вказаних суб‘єктів і цього треба добиватись. В ООН треба добитись резолюції про порушення росією Конвенцій поводження з цивільним населенням і показати світу «хто сьогодні головує в ООН» і являється членом Радбезу та чи має світ і надалі терпіти таку наругу присутності в органі світопорядку світового злочинця, країну-агресора росію. Тобто в черговий раз добиватись виключення росії з Радбезу ООН, позбавити її права головування і взагалі членства в такій поважній органцізації, яка приймає в свої члени миролюбні країни, які визнають Статут ООН, МКС, Міжнародного Суду з прав людини ООН та міжнародного законодавства. Наголошую, що робити це треба не залежно від махачів руками, що це нічого не дасть, бо нереагування - це злочинна безвідповідальність перед жерствами і майбутніми можливими злочинами.

Слава Україні !

Микола ГОЛОМША, правознавець, колишній перший заступник Генерального прокурора України (2003-2010, 2014-2019), член Ради Незалежного Медіа Форуму

На світлині автор 

Теги: Микола Голомша,ООН , Агресія Росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media,Радбез ООН
Автор: uacenter.media

uacenter.media, ua.mediacenter.eu@gmail.com,

01001 Київ, вулиця Хрещатик 10, +38 067 461 6900, +48 609 00 6656

© Міжнародний благодійний фонд

«Незалежний Український Медіа Центр у Європі», 2022

© Yurii SCHERBAK, 2022   © Valentyn KONDRATIUK, 2022-2023

Мої відео