Niezalezna.PL: Німці вбивали, палили і грабували Польщу. Вони повинні платити репарації!

 Niezalezna.PL: Німці вбивали, палили і грабували Польщу. Вони повинні платити репарації!
271863 ПЕРЕГЛЯДІВ

Німці вбивали, палили і грабували Польщу. Вони повинні платити репарації! Є законодавча ініціатива

"Притягаємо німців до відповідальності!" - це гасло законодавчої ініціативи, про яку Роберт Бонкевич говорив перед Сеймом. Документи вже подані, і незабаром настане час збору 100 000 підписів.

Мета ініціативи? Контроль з боку громадян за діями, що ведуть до врегулювання німецьких злочинів часів Другої світової війни. 

Стартувала громадська ініціатива «Притягаємо німців до відповідальності!». – Завдяки запропонованому нами законопроекту ми зобов’яжемо польський уряд щорічно звітувати перед польським народом про дії, вжиті для притягнення німецьких злочинів до відповідальності – зазначили організатори, які говорили про цю ініціативу перед Сеймом.

Ми подали документи на реєстрацію комітету громадянської законодавчої ініціативи «Притягаємо німців до відповідальності!». Ми чекаємо швидкої дії Маршалка Сейму, який зареєструє цей комітет, і дуже скоро ми зможемо подати принаймні 100 000 дійсних підписів, щоб цей законопроект був включений до порядку денного польського парламенту. Маємо боротися за справедливість, боротися за правду, притягнути німців до відповідальності за звірство та варварство Другої світової війни, 

 

– сказав перед Сеймом Роберт Бонкевич.

«Це німці вбивали поляків, німці вбивали польських дітей, німці вбивали людей газом, спалювали їх живцем, грабували культурні цінності Польщі», – сказав він. У соцмережах Бонкевич додав, що Німеччина повинна виплатити Польщі військові репарації. 

 

 Niezalezna.PL - партнер Незалежного Медіа Форуму

 

 

 

 

 

Теги: Niezalezna.PL, SWS, Strefy Wolnego Słowa, Independent Media Forum, IMF, www.mediaforum.news, Незалежний Медіа Форум,Польща й Німеччина,Долі людські,Репарація
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео