Микола ГОЛОМША: Повернути в Україну щонайменше 30 млн українців, а не запрошувати найманців...

Микола ГОЛОМША: Повернути в Україну щонайменше 30 млн українців, а не запрошувати найманців...
308335 ПЕРЕГЛЯДІВ

Микола ГОЛОМША: Повернути в Україну щонайменше 30 млн українців, а не запрошувати найманців...

      На противагу заявам окремих урядовців, що нам потрібно по 300 тисяч іноземцівзаробітчан в рік, бо ми вже відчуваємо дефіцит будівельників. Так, це правда, що дефіцит будівельників є. Тому насамперед потрібно зберегти воїнство, а зробити це можна, якщо дорожити кожним солдатом на передовій і перестати красти на крові, щоб дати солдатам «очі» та все необхідне озброєння, бо це не тільки всенародний осуд, а й кара Господня. Сили кинути на озброєння власного оборонного комплексу, працювати 24 на 7, нарощуючи власне виробництво озброєння усіх потреб, відмовитись від зарплат мирного часу посадовцям понад сотні тисяч та мільйони, щоб вузли завʼязати аж на головах очнамілим, що множать статки на потребах армії і купують віли за кордоном, бо окремі не розуміють, що в окопах гине цвіт нації. Створити ударні сили з чинних правоохоронних органів по боротьбі з корупцією, щоб реально зупинити корупційні прояви у забезпеченні життєдіяльності ЗСУ по всіх напрямках - це будуть тисячі проваджень, і боятись цього не треба, а наголос поставити на боротьбу з оргзлочинністю серед високопосадовців найвищого рангу і аж до низу.

        Друге – це розумна логістика мобілізації. Всі кошти, зʼекономлені від зарплат НАКу, держчиновників понад 100 тисяч та вилучених від корупційних проявів, від безлаберного витрачання коштів в воєнний час на різні потреби, без яких можна обійтись та ін., - віддати на зарплату 100 тисяч призовникам, а 300 тисяч тим, хто воює з початку війни. Тоді припиниться позорне виловлювання чоловіків з позором перед всім світом.

      Терміново припинити згубну податкову політику мирного часу і бездумного підняття тарифів та податків. Запровадити програму економіки воєнного часу, - зобовʼязати вчених вдосконалити інклюзивну економічну програму розвитку високодивесифікованої політики економічного розвитку України і в післявоєнний час. Терміново вдосконалювати кадрову політику на професійний сегмент в Уряді, позбутись корупційного баласту. 

        Оголосити створення сприятливих умов для бізнесу та комерції, щоб повернути щонайменше 30 млн українців, а не запрошувати найманців. Оце буде розумна і правильна політика, направлена на перемогу і відбудову України.

Слава Україні ! Зі Святою Трійцею Всіх!

Микола ГОЛОМША,

вчений-правознавець, перший заступник Генерального прокурора України (2003-2010, 2014-2019), член Ради Незалежного Медіа Форуму

Теги: Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео