Діти проклинатимуть нас в окопах - міністр МЗС Литви про "мир" з росією

Діти проклинатимуть нас в окопах - міністр МЗС Литви про "мир" з росією
289372 ПЕРЕГЛЯДІВ

Будь-яка мирна угода з Росією неможлива, адже Кремль лише використає цей час для відновлення ресурсів для подальшої агресії, заявив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс.

“Для Росії “мирна угода” означає лише “час переозброїтися”. Ми небезпечно близькі до того, щоб утратити нагоду покласти край багатовіковій імперській агресії Кремля і забезпечити майбутнє кількох континентів”, – сказав Ландсбергіс.

Якщо світ впустить можливість зараз покінчити з агресією Росії, то наступні покоління будуть змушені продовжити боротьбу, каже міністр. “Наші діти проклинатимуть нас в окопах, які ми риємо для них”, – наголосив Ландсбергіс.

Раніше західні журналісти повідомили, що США та Європа нібито почали обговорювати з Києвом можливі мирні переговори з Росією і поступки зі сторони України для досягнення домовленості.

Втім, президент України Володимир Зеленський заявив, що українська влада не сідатиме за стіл перемовин із Кремлем і що жодного тиску зі сторони західних партнерів на нього не чиниться.

Теги: Габріелюс Ландсбергіс,Литва,Долі людські, Незалежний Медіа Форум, www.mediaforum.news, IMF, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео