Детективи БЕБ вилучили контрафактні цигарки та алкоголь на понад 12 млн грн

Детективи БЕБ вилучили контрафактні цигарки та алкоголь на понад 12 млн грн
373347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів та алкоголю.

Встановлено, що група осіб, з середини 2022 року налагодили поставки незаконно виготовлених тютюнових виробів з Чернівецької області. Контрафактні вироби зберігалися на території одного із сіл на Київщині.

У подальшому цигарки під марками відомих брендів без марок акцизного податку продавалися на території Київської області. 

Детективи провели 7 обшуків житлових будинків та складських приміщень у Чернівецькій області. За результатами обшуків виявлено та вилучено майже 200 тис. пачок тютюнових виробів та рідини для заправки електронних цигарок. Також в ході обшуків вилучено понад 1,5 тис. літрів контрафактного алкоголю.

 

Орієнтовна загальна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить понад 12,1 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до схеми.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Бюро економічної безпеки України, за оперативного супроводження головного оперативно-розшукового відділу Чернігівського прикордонного загону Держприкордонслужби України, викрили схему незаконного виготовлення та збуту дизельного палива та бензину. Вилучено понад 700 000 літрів пального вартістю близько 12 млн грн.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,контрафакт, цигарки,злочин,підробка

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео