31-й рік незламності - 31-й рік незламності. З днем Незалежності України!

31-й рік незламності - 31-й рік незламності. З днем Незалежності України!
412082 ПЕРЕГЛЯДІВ

Саме сьогодні, 24 серпня 2022 року, наша вільна та непереможна Україна святкує свій 31-й рік з міжнародної дати проголошення своєї Незалежності. Але, для нас українців, це ще й день боротьби за самих себе, своїх близьких та рідну землю, нашу Батьківщину. Саме тому, в такий час, варто бути ближчими один до одного та вірити у краще, адже ми сильні, ми непереможні. 

Дорогі українці, нехай же в цей день не буде мати значення, де ми народилися: у Києві чи Львові, Полтаві чи Одесі, Маріуполі чи у Донецьку головне лише одне - наша Батьківщина і наше спільне майбутнє. Воно у нас буде, у вільній, неподільній, єдиній країні, яку ми захищаємо саме зараз.

Давайте завжди вірити у свої сили, поважати один одного, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто і кожного, хто віддав своє життя та боронить нас сьогодні, хто дарує нам  майбутнє. Більше впевненості нам у безхмарному завтрашньому дні. Ми віримо, що він обов’язково настане і це буде настільки швидко, наскільки ми працюємо сьогодні разом, а ми єдині у цій цілі. 

Дорогі українці, з Днем Незалежності України! Хай живе вільний, наш вільний та непереможний народ, як і вільна та стільки ж непереможна Україна! Бажаємо вам здійснення всіх мрій та кращого життя у по-справжньому демократичній країні, що є серцем усієї Європи.  Бажаємо вам щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу. 

Пам'ятайте, що разом ми можемо все змінити на краще, ми здатні на що завгодно. Зі святом вас! Слава Україні! Все буде Україна!

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео