Майстерня міста Києва-2023 «Стійке місто: шлях до перемоги»

Майстерня міста Києва-2023 «Стійке місто: шлях до перемоги»
331947 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Стійке місто - шлях до перемоги!» – це гасло заходу «МАЙСТЕРНЯ МІСТА КИЄВА-2023», яке проходило у парку імені Тараса Шевченка в місті Києві 1 та 2 вересня в рамках Форуму розвитку громадянського суспільства Києва.

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) розповіли про захист прав громадян та окремо роз’яснювали про права та захист дітей, інформували про найпопулярніші послуги та існуючі канали комунікацій з метою отримання відповідей на запитання щодо вчинення нотаріальних дій, питань у сфері держреєстрації громадських формувань, виконання рішень суду, тощо.

Основна мета фестивалю «Майстерня міста Києва-2023» - це залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста, об’єднання соціально-корисних ініціатив , а також створення комунікаційного майданчика між громадою, бізнесом і державою.

Ключовими темами заходу стали правові та волонтерські ініціативи, тренінги з безпеки та першої домедичної допомоги, які цьогоріч органічно поєднались з уже традиційними виступами, майстер-класами та інформаційно-пізнавальними заходами.

Ми віримо, що майстер-класи, правові вікторини та конкурси також вчать дітей сміливості захищати свої права та розкривати здібності. 

Дякуючи нашим Захисникам та Захисницям разом раділи щирим дитячим усмішкам. І мали можливість усі долучились до допомоги ЗСУ.

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео