Єрмак: Папі Римському час прибути в Україну

Єрмак: Папі Римському час прибути в Україну
225354 ПЕРЕГЛЯДІВ

Єрмак: Папі Римському час приїхати в Україну

"Я вважаю, що настав момент для Папи Римського відвідати Україну і таким чином надіслати дуже сильний сигнал, що саме Росія повинна припинити те, що вона розпочала", заявив у суботу італійському телебаченню глава Офісу президента України Андрій Єрмак. Таку думку він висловив у день масованих російських обстрілів, у тому числі по Дніпру, Львівській та Харківській областях.  

В інтерв’ю італійській інформаційній станції «Sky Tg24» соратник президента Володимира Зеленського сказав: «Ми цінуємо всі мирні ініціативи, у тому числі й запропоновані Папою».

"Росія повинна припинити війну, від неї залежить, чи зупиниться конфлікт. Вони вбивають мирне населення, руйнують нашу інфраструктуру", додав Єрмак. Він підкреслив, що обговорював це також із державним секретарем Ватикану кардиналом П’єтро Пароліном. "Я дякую йому за його прихильність", зазначив він.

Кілька місяців у Ватикані не говорили про можливу поїздку Франциска до Києва. Така можливість розглядалася ще в серпні цього року, але без конкретики.

Але потім ситуація на місці погіршилася. Наразі немає ознак того, що Папа може відвідати Україну найближчим часом.

Джерело: pap Niezalezna.pl - партнер Незалежного Медіа Форуму

Світлина: flickr

Теги: Релігія,Андрій Єрмак,Папа Римський , Незалежний Медіа Форум,РАР, Niezalezna.PL, SWS,Strefy Wolnego Słowa, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media, Агресія росії в Україні
Автор: uacenter.media

uacenter.media, ua.mediacenter.eu@gmail.com,

01001 Київ, вулиця Хрещатик 10, +38 067 461 6900, +48 609 00 6656

© Міжнародний благодійний фонд

«Незалежний Український Медіа Центр у Європі», 2022

© Yurii SCHERBAK, 2022   © Valentyn KONDRATIUK, 2022-2023

Мої відео