Посол США в ОБСЄ Майкл Карпентер про злочини росії проти дітей України

Посол США в ОБСЄ Майкл Карпентер про злочини росії проти дітей України
370013 ПЕРЕГЛЯДІВ

росія хоче використати українських дітей у війні. Посол США в ОБСЄ для Niezalezna.pl: «Це просто справжнє зло»

Російський федеральний уряд систематично переселяв щонайменше 6000 осіб дітей з України до мережі центрів перевиховання та усиновлення в окупованому Росією Криму та на материковій частині Росії.

Це скандал, що такі речі відбуваються у 21 столітті. Щодо дітей, яким Росія дозволяє залишатися в окупованих Донецьку та Луганську, місцева маріонеткова влада, як повідомляється, вже складає списки неповнолітніх, які мають приєднатися до військових дій, коли вони досягнуть повноліття. 

Діти 2005 і 2006 років народження вже підлягали б обов'язковій військовій службі. Цей широкомасштабний план використання українських дітей як гарматного м’яса для російської війни є – у мене немає інших слів – просто справжнім злом, – каже посол США в ОБСЄ Майкл Карпентер ( Michael Carpenter) в інтерв’ю популярному сайту медіахолдингу SWS - Niezalezna.pl.

Теги: Посол США в ОБСЄ Майкл Карпентер,ОБСЄ,Olga Alehno, Michael Carpenter, SWS, Niezalezna.PL, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.media, Незалежний Медіа Форум, Агресія Росії в Україні,Польські масмедіа про Україну,Ambasador USA przy OBWE Michael Carpenter
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео