Український сквер в серці Парижу

Український сквер в серці Парижу
340116 ПЕРЕГЛЯДІВ

В самому  центрі Парижу в надзвичайно  престижному місці мер французької столиці  Анн Гідальго (Anne Hidalgo) разом з мером  міста потратила Києва  відкрили сквер Києва, і на честь  українського народу. Посол України не зміг бути присутнім, виступила жінка, що відповідає за культурну роботу. Я її ранга не знаю, нікого з політичного сектору посольства не було.

Преса з багатьох країн світу, українського телебачення не бачила. Віталій Кличко відповідав журналістам виключно  англійською.

Серед  натовпу були також українські військові, які лікуються у Франції.

О 18 годині відбулася урочиста хода на честь   Дня Незалежності.  Український   прапор  довжиною 260 м виявився  закоротким  для всіх  учасників ходи, які приїхали в Париж з усієї Франції. Приблизна кількість учасників склад 800 осіб. Присутні були чоловіки, жінки, родини із маленькими дітьми і усі були одягнені у вишиванки.

Хода  пройшла повз українське посольство, будівлю ЮНЕСКО, Ейфелеву вежу,  перейшла Сену – хода зупинилася  на площі Трокадеро, де  за традицією відбуваються найважливіші політичні акції.

Теги: Новини України та світу,Франція, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.media,www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео