Микола ГОЛОМША. Із фронтового щоденника

Микола ГОЛОМША. Із фронтового щоденника
199030 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

ООН безсоромно в черговий раз продемонструвала свою ницість - закликала «припинити напади на цивільну інфраструктуру». Зокрема: «в ООН засудили удари по заводу з виробництва дронів-камікадзе "Шахед" у Татарстані РФ 2 квітня».

Задаєш собі питання, чи це тобі сниться, чи це відбувається в режимі реального часу ? Як може орган світопорядку - не забезпечувати виконання Резолюції власної Генасамблеї ООН «Про припинення росією агресії проти України», спостерігати і не реагувати на регулярні удари смертоносними, забороненими ракетами росією по всій території України, по всій енергетичній, промисловій, аграрній, житловій інфраструктурі, ховати голову в пісок і применшувати жертви із поза 120 000 приблизно цивільних людей до 15 000, а натомість, в супереч Статуту ООН, ще наїжджати на країну-жертву.

Вже давно пора розібратись, скільки російських громадян в цій структурі ООН, які блокують будь-які законні ініціативи на користь України.

Закликаю, колишніх, діючих дипломатів - ініціювати такі викриття. В черговий раз закликаю наше міжнародне відомство ініціювати створення антипутінської коаліції, як колись створювали артигітлерівську, бо надалі така «поблажливість» з боку ООН, може дорого коштувати усьому світові! 

***

Цинізм вражає !

Ну, проминути такий цинізм неможливо.

Заяви посадовців США шокували українців. путіністи б‘ють два роки по цивільній, критичній інфраструктурі України, по НПЗ, по енергетиці, а головне по мирних людях, їхніх житлових будинках, школах, музеях, по дитячих садках, по метро, гинуть люди, сотні тисяч вбитих...

У росії-агресорки також уже більше пів мільйона загиблих військових.

В Україні блекаути уже два роки і чути від посадовців США про те, що Україна незаконно обстрілює російські нпз, чи це не цинізм ?

А як це інакше називається ? Чи не вказується в Статуті ООН, що всю відповідальність за удари у відповідь несе агресор ?.. 

      А цинізм полягає у тому, що людське життя, не тільки права і свободи,  вони залишають на узбіччі своїх цинічних оцінок, а нпз росії висувають на перший план.

У головах українців з велетенською швидкістю прокручується нервова реакція, плач і невимовний біль людей - ви люди, чи хто? Ви бачите нафтопереробні заводи росії, які заправляють танки, бронемашини, гради, смертоносні літаки, ракети, якими вбивають людей і зрівнюють з землею мирні міста в Україні, розстрілюють заводи, фабрики ?!

Чи може окремі посадовці втрачають свої «доходи» на крові ? Невже ви не розумієте, що це історія, яка не омине нікого. Кожен кат, убивця, ґвалтівник відповість за злочини, а кримінальну і політичну відповідальність також нестимуть всі, хто підтримує світовий злочин росії. Світ і Україна намагатиметься дослідити роль всіх причетних. 

Але головне, що за ці гріхи нікого не обмине кара Господня.

Схаменіться невігласи і корупціонери, котрі захищають бізнес на крові!

Хай буде з нами Бог !

Ми переможемо, чого б нам це не вартувало !

Слава Україні ! 

Микола ГОЛОМША, 

вчений-правознавець, перший заступник Генерального прокурора України (2003-2010, 2014-2019), член Ради Незалежного Медіа Форуму

 

 

Теги: Микола Голомша, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео