Голосуй за Європу - голосуй за Україну!

Голосуй за Європу - голосуй за Україну!
353807 ПЕРЕГЛЯДІВ

Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає кожного громадянина Європейського Союзу (ЄС) стояти твердо з Україною у час голосування на цьогорічних виборах до Європейського парламенту, які проходять з 6 по 9 червня 2024 року.

“Ці вибори є ключовими для України, яка продовжує захищати свій суверенітет і демократичні цінності у війні проти російської військової агресії, а також для її шляху до єдиної європейської родини. Новообраний Європейський парламент матиме суттєвий вплив на політику ЄС щодо України та на інтеграцію України до ЄС. Ми закликаємо вас віддати свій голос за тих, хто твердо стоїть на боці України, адже у ваших руках – майбутнє Європи та європейська доля України”, – заявив Президент СКУ Павло Ґрод.

Усі останні роки Європейський парламент послідовно підтримував український народ, який бореться за свою незалежність проти російської військової машини.

Протягом 6-9 червня 2024 року СКУ закликає вас скористатись своїми демократичними правами і віддати свій голос партіям, які рішуче підтримують Україну. Майбутнє Європи та місце України у ній – у ваших руках.

Фото: Shutterstock

Теги: Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео