Належить захищати польський кордон від російської «охорони»

Належить захищати польський кордон від російської «охорони»
370496 ПЕРЕГЛЯДІВ

У зв'язку із рішенням Польщі побудувати захисну стіну на польсько-російському кордоні, представник Калінінградської області рф Дмітрій Лисков лицемірно заявив, що польська територія надійно охороняється російською прикордонною службою і тому спорудження додаткової конструкції схоже на популізм.

Марек Суський, віцеголова парламентського клубу правлячої партії «Право і справедливість» гостро відреагував на ці слова: «Пригадую, як «охороняли» в Катині польських офіцерів. Така російська «охорона» дуже загрозлива, тому треба захищати польський кордон»,  ̶  сказав політик.

«Під час ПНР в голови поляків вбивали гасла, що Росія нас визволила, Росія нам завжди допомагає і бажає добра. Це все було брехнею, комуністичною пропагандою. Але сьогодні той, хто піддався російській пропаганді  ̶  звичайний шкідник».

"Бар'єр на польсько-російському кордоні є ефективним. Це не піар, а надійний захист наших кордонів. Брехні, що їх розповідає опозиція, часом є болючими,"  ̶  додав депутат сейму Суський, повідомляє «Nitzalezna.pl».

ЧИТАЙТЕ на цю ж тему:

uacenter.media/poland-and-ukraine-realities-and-prospects/116887-pol-scha-zm-cnyu-kordon-z-ros-yu.html)

Єжи Слоневський, оглядач Незалежного Медіа Форуму

Світлина Максима Малієнка, листопад 2022

Теги: SWS, GazetaPolska,Tomasz Sakiewicz,Strefy Wolnego Słowa,TVRepublika, IMF, www.uacenter.media,niezalezna.pl, Independent Media Forum, Незалежний Медіа Форум, Незалежний український медіацентр у Європі, Польський кордон,Єжи Слоневський, Марек Суський,Польсько-російський кордон
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео