Німецькі ЗМІ вражені: Для Польщі Зеленський робить виняток...

Німецькі ЗМІ вражені: Для Польщі Зеленський робить виняток...
176003 ПЕРЕГЛЯДІВ

Німецькі ЗМІ вражені. «Для Польщі Зеленський зараз робить один із небагатьох винятків»

Про візит українського президента до Польщі пише портал німецького тижневика "Spiegel". Він зазначає, що Володимир Зеленський рідко виїжджав за кордон з початку російсько-загарбницької війни в лютому минулого року. "Для Польщі Зеленський зараз робить один із небагатьох винятків", - додали в ньому. У свою чергу, телебачення ZDF наголошує на масштабах підтримки України з боку Польщі.

Президент України Володимир Зеленський рідко виїжджав за кордон з початку російсько-загарбницької війни в лютому минулого року, найчастіше з'являючись в інших столицях через відеотрансляції. Для Польщі Зеленський зараз робить один із небагатьох винятків. Польща є одним з найважливіших прибічників України у війні проти Росії та пропонує захист багатьом українцям, які втекли від війни",

 зазначає Spiegel.

 

 

З нагоди візиту українського президента телеканал ZDF зазначає, що Польща є надзвичайно важливою країною, яка підтримує Україну, і президент Зеленський хоче подякувати їй за цю підтримку.

ZDF нагадує про біженців війни, які знайшли притулок у Польщі, – «жодна інша країна не прийняла стільки біженців», і допомога для них все ще велика, незважаючи на те, що сама країна бореться з такими проблемами, як інфляція. "Польща також є дуже важливою для України у військовому плані", - сказав у середу варшавський кореспондент ZDF, нагадавши, серед іншого, про тиск, який Польща чинила на Німеччину щодо постачання Україні танків Leopard та про постачання Україні винищувачів.

Візит президента України Володимира Зеленського до Варшави є жестом вдячності Польщі, яка надала Україні важливу допомогу в захисті від Росії, прокоментувало в середу німецьке телебачення ARD. Воно зазначає, що ця поїздка відрізняється від попередніх закордонних візитів українського президента.

 

Про візит Зеленського до Варшави анонсували заздалегідь, без особливої ​​таємниці, присутність Олени Зеленської теж незвична, наголошує ARD.

Niezalezna.PL  партнер Незалежного Медіа Форуму

Теги: Niezalezna.PL, SWS,Strefy Wolnego Słowa,Gazeta Polska, Independent Media Forum, IMF,Візит В.Зеленського у Польщу, Польща й Україна: реалії і перспективи, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео