Патріоти зберуться перед посольством Росії. Боровський про пікет: Ми хочемо нагадати Росії про її злочини

Патріоти зберуться перед посольством Росії. Боровський про пікет: Ми хочемо нагадати Росії про її злочини
265480 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патріоти зберуться перед посольством Росії. Боровський про пікет: Ми хочемо нагадати Росії про її злочини

– Це свідчення пам’яті про напад на Польщу на Росію і чітка позиція, що ми про це не забудемо, – так сказав один із організаторів заходу, керуючий керівником столичного клубу «Gazeta Polska» Адам Боровський. anon завтрашню демонстрацію біля російського посольства у Вар шаві в інтерв'ю порталу Niezalezna.pl. Він також розповів, чому зараз участь у таких пікетах особливо акт уальна.

Матеуш Свєнціцький | Niezalezna.PL

  Адам Боровський закликає взяти участь у завтрашній акції перед сольством Росії

У неділю перед посольством Росії у Варшаві відбудеться демонстрація у зв'язку з річницею нападу радянських військ на Польщу. Організатор заходу, центр клубу «Gazeta Polska» Адама Боровського, з інтернет-порталу Niezalezna.pl наголосив, що п ікет має бути «свідченням пам’яті».

«Це особливо важливо, тому що Росія, як спадкоємиця Радянського Со юзу, ніколи не визнавала, що це була агресія, ніколи не вибачалася, а ле все одно визнає, що 17 вересня було визволенням білоруського та у «красный народ», — сказав він .

Боровський нагадав, що кремлівська влада все ще вважає Пакт Молот ова-Ріббентропа «нормальною національністю, подібною до того о, яку ми підписали з Німеччиною кілька років тому, забуваючи, що з цим договором містив додаток, який виконував четвертий поділ Польщи та анексії. «Балтійського моря».

Він повідомляє, що організований у Варшаві захід « є нагадуванням Росії про її злочини , її агресію, її імперську політику і про те, що це "I can't be bother." – Ми не згодні з тим наративом, який сьогодні поширює (Володимир) Путін, – наголосив він.

«Пам'ять згасає»

У розмові нами керівник варрпан них заходах. – Ми роками організовували ці демонстрації, іноді вони були більшими, іноді меншими. Завжди приходило кілька сотень людей. Тепер, думаю, більше не буде, бо пам'ять тьмяніє . Суспільство стає менш чутливим до історії та її уроків. Цей час я працюю над цією темою, цей час я працюю над цією темою робити, скільки б людей не прийшло, – сказав він.

Боровський підкреслив, що «ми живемо в особливий час, тому що, зда валося б, війна в Європі неможлива». Він розуміє, що поляки повинні «розвивати любов до своєї батьківської щини через таке свідчення пам'яті та відзначення таких ювілеїв » . – Ви повинні це робити, приходити на такі дії, навчати своїх дітей і онуків, ця історія триває, вона не закінчилася, і може повторитися я. Це дуже важливо, підкреслив він.

Демонстрації з Росії в Росії. Belwederska 49 у Варшаві відбудеться 17 вересня о 18:00.

 

Фото Конрад Фалецький/Gazeta Polska

Niezalezna.PL  партнер Незалежного Медіа Форуму

Теги: Neizalezna PL,SWS, Strefy Wolnego Słowa,Gazeta Polska, Gazeta Polska Daily, Польща й Україна: реалії і перспективи, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео