«Дев’ять порогів випробувань УкРАїни», - Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО (ОМ-І-РА)

«Дев’ять порогів випробувань УкРАїни», -  Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО (ОМ-І-РА)
224431 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як часто ми задумувалися над тим, що таке символи, знаки, звідки вони походять, їх роль в житті людини, нації (етносу), суспільства, держави?

Що таке знаки Зодіаку, державні символи країни і чому вони різні у народів світу? Як символи і знаки використовували окремі історичні особи і які наслідки це мало не лише для їх країн, а й для людства в цілому? Чи задумувалися ми про природну сутність назви своєї країни, нації (етносу), зміст їх життя і планетарної місії? Врешті-решт, хто МИ (люди) Є на планеті Земля? Хто Я ЄСМЬ сам?

 

В наш час, на перехресті другого і третього тисячоліть у Всесвіті відбулася зміна темної та світлої космічних епох, і розпочався новий Сонячний цикл.

Від Ночі Сварога ми перейшли в Ранок Сварога — Ранок Нового Світу!

Символом сонячної епохи є символ УкРАїни (країна Світла–Сонця — РА!) — Сварга.

 

Хто МИ — УкРАїнці (як етнос, нація) Є?

Хто Я (укРАїнка, укРАїнець — донька, син своєї нації) ЄСМЬ?

Букви «РА» у цих словах написані великими літерами не випадково — це Вселенський символ Творця (Бога).

УкРАїнці, укРАїнка, укРАїнець — похідне від слова УкРАїна.

Головне в цьому слові — РА. Що ж воно означає?

РА — це БОГ Сонця (СВІТЛА) —  ДажБОГ (Сонячний Бог) — ТВОРЕЦЬ ВСЕСВІТУ!

 

ДажБОГ — сонячний Бог всіх слов’янських родів (московити до цих родів не мають ніякого генетичного відношення!). Бог Сонця, Світла, Добра, син Сварога, син Неба (буквально «дай Бог», тобто податель (подавець) добра, багатства, Бог–подавець, дарівник, отже Бог достатку).

У народі називався ще «Дайбог», залишки назви є у вигукові «дай Боже» як відгомоні первісної жертовної трапези, до того ж із варінням меду; вигук зберігся понині в ритуальних обрядах та при розпиванні напоїв з меду; у колядках приспів: «Ой дай Боже!», а також вираз «дати на Боже», тобто «жертвувати на церковні потреби».

В Іпатіївському літопису від 1114 рокузаписано: «Єго же наричають Дажьбог. Солнцецарь, син Сварогов, єже єсть Дажьбог».

Називаючи наших пращурів «Дажбожими онуками», автор «Слова о полку Ігоревім» виокремлює Дажбога як верховне божество, під всемогутньою силою якого було все небо — найвища цитадель Всесвіту.


Зображення Дажбога було в пантеоні князя Володимира на Старокиївській горі. Вважався родоначальником руського народу (нинішнього українського, а не московського!). У «Слові о полку Ігоревім» русичі звуться його внуками: «Погибашетъ жизнь Даждь божа внука».

Дажбог вважався подателем благ, насамперед достатку та врожаю. Деякі дослідники навіть через це вважали його божеством дощу, проте сонячна символіка Дажбога є незаперечною.

 

Більше про це читайте у статті «Як символи та знаки впливають на боротьбу українців з московією. І чому ми – нація переможців» («Український репортер», 21.04.2022 – див. тут:

https://ukrreporter.com.ua/golovne/statti/yak-symvoly-ta-znaky-vplyvayut-na-borotbu-ukrayintsiv-z-moskoviyeyu-i-chomu-my-natsiya-peremozhtsiv.html).

 

Сварга — Сонцеворот, інструмент Бога Сварога, що створює Всесвіт, знак життя і еволюції. Сварга також є символом Сонця — зірки, навколо якої обертаються планети Сонячної системи. Тобто основне її  значення — Центр.

 

Закон Всесвіту говорить: «ЯК УГОРІ, ТАК І ВНИЗУ».

Якщо подивитися на УкРАїну з космічних глибин, то можна виразно побачити її Духовну вісь, на кінцях якої знаходяться Київ і дивовижні за своєю космічною енергетикою Дніпровські Пороги.

Коли у Всесвіті починається новий сонячний цикл, активізується пов’язаний із ним Сонячний центр  на Землі.

 

Для багатьох невідомо, що на дев’яти українських порогах Дніпра  знаходиться Сонячний центр впливу на Землю.

І кожен з дев’яти порогів енергетично пов’язаний з однією з дев’ятьох планет Сонячної системи.

УкРАїна — це ПУЛЬСАР — джерело космічного пульсуючого випромінювання енергій нового сонячного циклу. УкРАїна (О-УкРАїна) — країна–зародок,  сакральне «Яйце Світу». Країна, що володіє якостями початкового Центру.

 

Більше про це читайте у моїй статті «Україна — це місце зв’язку між людством та Духом Нової Епохи» (див. тут:

https://www.uacenter.media/news-suspilstvo-culture/128349-ukra-na-ce-m-sce-zv-yazku-m-zh-lyudstvom-ta-duhom-novo-epohi---rina-omel-chenko-om---ra.html).

 

Наші пращури, які володіли глибинними ведичними знаннями  і жили за законами Всесвіту, добре знали про зміну світлих і темних космічних циклів.

Вони знали, що  сонячний центр утаємничується в темні планетарні часи, інтенсивність духовного світіння пульсара зменшується і зливається з навколишніми тлом.

Проте на початку нового циклу УкРАїна, як Пульсар серцевини землі, спалахує і стає видимою для всього людства.

 

Існує легенда про тисячолітнє «прокляття» давніх волхвів. Але насправді «прокляття» волхвів — це наукові попередження про жорстокі випробування протягом тисячі років в самі темні часи Ночі Сварога.

Давні волхви говорили про Дніпровські  пороги: скільки порогів на Дніпрі, стільки має подолати і пережити УкРАїна незгод і випробувань на своєму шляху за це тисячоліття, поки не настане Ранок Сварога (зійде Українське Сонце).

 

Тисячі років тому почалися випробування України. Згадаймо її історію й порівняємо її із застереженнями волхвів.

1.     Почалися випробування з втрати зв’язку з Батьком Сварогом і зміни давніх ведичних знань про Всесвіт  на релігію, яка визначила українців не дітьми Божими (онуками Дажбожими), а «рабами».  Духовне поневолення.

2.     Розбрат на Русі, знищення пам’яті Роду, його самоусвідомлення і світогляду шляхом спалювання старих рукописів, пам’яток, спустошення УкРАїни.

3.     Ординське захоплення території УкРАїни.

4.     Майже століття намагатимуться поділити і привласнити нашу країну сусіди з заходу, півдня і півночі. УкРАїна пошматована і привласнена сусідами.

5.     Козацька руїна, втрата зв’язків з Родом і етнічного імунітету українцями.

6.     Понад 300 років ординсько-татаро-російського молоху.

7.     Радянський голокост, геноцид українців, «перетравлення» етносів імперії в «єдіний совєтскій народ».

8.     Етнічна криза, вимирання людності.

9.     Затоплення Душі українського народу («каховським москальським болотом»!), руйнація життєдайного простору від фізичного до духовного. Очищення Душі, відхід у небуття змертвілого, понівеченого. Відродження Українського етносу.

 

Як бачимо, зараз ми проходимо останній Дев’ятий поріг.

Цей іспит — те гостре каміння Порогів, об яке УкрРАїна здирає з себе з кров’ю стару шкіру жертви, меншовартості, невірства, облудних стереотипів, затьмареної свідомості, скидає з себе вікові москальські  кайдани.

В пекельних боях за внутрішнє і зовнішнє очищення країни, в жорстоких випробуваннях героїчного українського народу виростає чистий і здоровий паросток нової Цивілізації.

 

Україна перетворилася сьогодні на територію найбільшого у світі напруження. Від долі УкРАїни залежить майбутнє світу. Тому війна за УкРАїну (країну Сонця) безпрецедентно гостра, рішуча і визначальна — бути чи не бути ЛЮДСТВУ на планеті Земля.

 

І все ж незважаючи ні на що, вже зовсім поруч той час, коли пройшовши всі випробування, українці Переможуть зовнішніх і внутрішніх ворогів, які є більш небезпечнішими, ніж зовнішній – «москальська чума». Бо сходить УкРАїнське Сонце!

Вийшов з під води ДУХ Батька Запорізької Січі — ВЕЛИКИЙ ЛУГ, який був затоплений москалями «каховським болотом»!

 

Із спогадів  Героя України, генерала Григорія ОМЕЛЬЧЕНКА.

 

«Весною далекого 1998 року (чверть століття потому!) я і мій побратим Анатолій Єрмак (родом з вільних країв запорізьких козаків і Нестора Махна) вдруге були обрані народними депутатами у своїх виборчих округах.

Влітку, під час канікул, ми в продовж двох тижнів на Хортиці проходили духовні практики у 70-ти річного козака-характерника. Під місяцем і зорями Він відкрив нам таємниці запорізького козацтва, духовні і бойові знання, якими володіли козаки-характерники. Нашим здивуванням не було меж.

Виявляється, що для запорізьких козаків матір’ю була "Січ", а батьком — "Великий Луг", який москалі залили "каховським вонючим болотом" (Каховське водосховище) в 1955-1958 роках. Разом з "Великим Лугом" були затоплені майже сто сіл, дитячі садочки, школи, церкви, кургани, козацькі могили, кладовища батьків, дідів, прадідів. Знищені столітні дуби…

Тут були найбільші різноманітні пташині базари. Упродовж кількох років після затоплення цих священних для українців місць з настанням весни перелітні птахи кружляли над водою в пошуку вікових гніздувань і, не знайшовши, часто падали обезсилені у воду і гинули.

Саме на "Великих Лугах" були розташовані сім з дев’яти Запорозьких Січей.

 

Москалі втопили "каховським болотом" національну свідомість, історичну пам’ять, звичаї, традиції, генетичний код українців. Це був духовний етноцид української нації після страшного Голодомору в Україні в 1932-1933 роках, який був фізичним геноцидом українців.

 

Жителів "Великих Лугів" влада насильно за допомогою міліції і внутрішніх військ виселила з домівок, в яких народилося і виросло не одне покоління українців з козацьким духом.

Люди прокляли владу і Москву. Вони пам’ятали від дідів-прадідів, як Катерина ІІ знищила Запорізьку Січ. Москальська радянська влада втопила на дні "каховського болота" духовного батька запорізьких козаків — "Великий Луг".

Та найбільшим здивуванням і не розумінням для нас було, коли козак-характерник сказав (цитую майже дослівно, як запам’ятав): "Прийде час і ті, хто втопив сакральне місце Сили України, нам поверне його і залишиться перегноєм в наших земля. Великий Луг відродиться. Природа оновиться і поверне своє, а москалі "згинуть як роса на сонці". Згадаєте мене",- сказав, посміхнувшись у козацькі сиві вуса, козак-характерник.

Коли і як це відбудеться?,- майже одночасно запитали ми. Мені це не відомо, знає лише Бог, але за ваше життя станеться,- зауважив характерник.

По завершенню тренувань і духовних практик була посвята в козаки-характерники. На превеликий жаль побратим Анатолій не дожив до сьогоднішніх днів — 20 років тому (11 лютого 2003 року) він і його рідний брат трагічно загинули в ДТП, повертаючись з похорон матері. Світла їм пам’ять…

Розповідь козака-характерника згадав вранці 6 червня, коли узнав про підрив москалями ГЕС і греблі на "каховському болоті", під водами і мулом якого покоїться "Великий Луг" — батько запорізьких козаків. Тепер я знаю, що НАСПРАВДІ сталося з підривом москалями Каховської ГЕС і, що чекає Україну в майбутньому. Про це розповів козак-характерник 25 років тому. Відродиться затоплений москалями наш "Великий Луг" — сакральне місце Сили України. Оновиться Матінка-Природа, яка завжди повертає своє…»,-  завершим свої спогади генерал Омельченко.

 

Більше про це читайте тут: https://censor.net/ru/blogs/3424254/zdacha_pvdnya_ukrani_zahoplennya_zaporzko_aes_okupatsya_marupolya_polon_yiogo_zahisnikv_pdriv_kahovsko  

 

Тепер ви розумієте, чому територія України всі тисячоліття була під захистом Творця?

ВІН беріг УкРАїну, тоді як абсолютно всі імперії, які намагалися заволодіти нею та поневолити Український етнос, розпалися. І Золота Орда (вона ж Велика Тартарія), і Кримське ханство, і Річ Посполита, і  Османська, і Австро-Угорська, і російська імперія, і радянська…

 

Поразка і розпад  росії  — останньої  імперії зла —  НЕМИНУЧІ і вирішені ВИЩИМИ СИЛАМИ. 

 

УКРАЇНА — це Сонячний центр нової епохи. Без Перемоги УкРАїни, без нас, українців, НЕ народиться новий Світ. Незворотній рух Української держави нового циклу почався.

Як визначено, так і буде!

 

Читайте статтю «Перемога України є Божим планом, Або росія зникне, коли зійде УкРАїнське сонце» (див. тут:  https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/176327),

 

 

 

 

 

Останній поріг і останнє випробування УкРАїна подолає.

УкРАїнці — нація ПЕРЕМОЖЦІВ!  

 

І як Дніпро несе свої могутні води за Порогами аж до самого синього моря (Чорного моря), так і доля УкРАїни (країни Сонця) — її шлях проляже через вільні простори на майбутні тисячоліття.

 

Серед неозорих ланів звивається вужем дорога,

Високо-високо кружляє степовий орел,

То наче Душа плине вище до Бога,

І вкотре  питає: "Що з нами буде тепер?"

 

На стежці буття і досі безжалісний лютий,

Та зоряний шлях у Всесвіті вже проклада

Дух козаків — вільний, незламний, розкутий,

Пращурів мудрість, земля УкРАїни свята.

 

І всі ці скарби не вивітрять час і незгоди,

Нам Бог помагає, ми разом здолаєм усе,

Бо батько Дніпро несе свої синії води

Туди,  де українське Сонце одвічне, яскраве  встає.

 

Славімо же Світло у  нашій душі, в нашій долі,

Бо ми діти Бога на полі битви за Світ,

За вільную волю проти москальської неволі,

Наш шлях переможний Тарасів вказав Заповіт.

 

Вже тисячі років жене вітер хвилі ковилу,

Високо-високо кружляє степовий орел,

І тисячі років Бог береже УкРАїну,

А про ворогів навіть пам'ять з лиця землі стер...

 

***

ДОВІРЯЙТЕ лише генералу Валерію Залужному, очолюваним ним ЗСУ і генералам, яким вірить сам Залужний!

ПЕРЕМОГА УкРАїни визначена Творцем. Як визначено, так і буде!

 

Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО (ОМ-І-РА)

На головній світлинн картина художника Володимира ЄВКАРА

Теги: Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО, Думки вголос, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF,www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео