Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО: «Генерал ЗАЛУЖНИЙ — Гетьман України, місія якого виконати заповіт Тараса Шевченка: «І вражою злою кров’ю Волю окропіте», щоб «понесло з України у синєє море кров ворожу…»

Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО: «Генерал ЗАЛУЖНИЙ — Гетьман України, місія якого виконати заповіт Тараса Шевченка: «І вражою злою кров’ю Волю окропіте», щоб «понесло з України у синєє море кров ворожу…»
174353 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

 

Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО: «Генерал ЗАЛУЖНИЙ — Гетьман України, місія якого виконати заповіт Тараса Шевченка: «І вражою злою кров’ю Волю окропіте», щоб «понесло з України у синєє море кров ворожу…»


Субота 8-го липня була наповнена різноманітними подіями. В цей день українці відзначали молоде свято День родини в Україні.

Зранку, впродовж дня мільйони українців в Україні і за її межами вітали з Днем народження легендарного Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного («дядя Валера», «батько», «залізний генерал», «генерал Перемоги», «отаман», «гетьман»), якому виповнилося 50 років! Звичайно, що самими дорогими, щирими і теплими були привітання від рідних мами, батька, брата, дружини, доньок і бойових побратимів.

Наприклад, «холодноярівці» 93-ї ОМБР присвятили йому  зворушливу пісню «Батько наш Залужний, ЗСУ сім’я… » ( див. тут: ">).

Головнокомандувачу ЗСУ присвятили бойовий «Марш Отамана Залужного»,  поширення якого  блокують «люті друзі».

ПОСЛУХАЙТЕ і МАКСИМАЛЬНО ПОШИРЬТЕ, на зло ворогам України,  цей «Марш» (див. тут: ">).

Обов’язково подивіться відео «ПЕРШИЙ ОТАМАН УКРАЇНИ: Валерій Залужний взяв в полон серденька людей» (див. тут:  ">

Гріх не послухати пісню співачки Яни Шемаєвої «Козацькому роду нема переводу…», присвячену українським козакам і Валерію Залужному, якого вона, як і мільйони українців,  вважають Гетьманом України (див. тут: ">).  

Привітав Валерія Залужного від імені своїх понад одного мільйона триста тисяч в 40 країн світу підписників ютуб каналу  громадянин США, українець Юрій Швець.

Дивіться відео: «Главкому Залужному 50! Генералу «гіп-гіп, ура!» Слава ЗСУ!  ">).

Та не всім до душі був ювілей генерала Залужного.

З трудом пережили День народження легендарного Головнокомандувача ЗСУ Залужного «два Володі» «хуйло» і «брехло».

На передодні нашій організації стало відомо, що за дорученням кремлівського бункерного карлика з «темною душею» москальські шамани, чаклуни і відьми збираються в ніч на 8 липня на одному з московських кладовищ робити «прокляття на загибель» генерала Залужного. Зовсім з путіним на голову Й*БНУТІ!

Світлі Сили, знаючи про це, поставили такий енергетичний захист Залужному, що у москальських відьом свічки задуло і розірвало їх «чорне коло».  Побачивши цей знак, путінські відьми припинили проводити свій обряд, згадавши Вселенський закон «Бумерангу» (див. тут:  ">).

Кожна людина, яка появляється на білому Світі, запрограмована для виконання своєї місії на планеті Земля. Ким їй бути творцем чи руйнівником, вільним чи рабом, рятівником чи вбивцею, представником Світлих чи темних сил, воїном Христовим чи найманцем антихриста (диявола, сатани) людина вибирає сама, так як наділена природнім (божим) правом вільного вибору.

Відкрию москалям страшну для них таємницю, що їх чекає, щоб потім не говорили, що їх не попереджали.

Місія українського хлопчинка Валерія з Житомирщини була в нього закладена Творцем ще до його народження у його імені, прізвищі і даті народження — «08.07.1973». Задумайтесь також над назвою краю, де він народився…

ВалеРІЙ: рій бджолина сім’я. Що робить бджолиний рій, коли його споконвічний ворог ведмідь (символ «єдіной россіі) приходить на пасику, щоб її пограбувати, розорити?  Українці це працьовиті бджоли, які в потрібний момент об’єднуються і стають воїнами.

Бджолиний рій («ЗСУ сім’я…»), захищаючи свою домівку, гонить непроханого гостя-москаля, жалячи його до смерті…

Хто сьогодні є рятівником великої української СІМ’Ї (РОЮ)?

Вірно: «Батько наш Залужний» і «ЗСУ сім’я..».

«На сході України з ордою битва йде,

Отаман Залужний кривавий бій веде,

За нами Перемога і в проклятій війні

рашистів проженемо із нашої землі.

 

Отаман Залужний — славний командир,

Він стратег потужний, всіх бійців кумир.

Слава командарму, Слава і хвала

Хай здолає ворога, пропаде війна…».

 

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ ВСІ! Але  в першу чергу, москалі і «найвеличніший» Янелох-Боневтік та  його «зелені гниди»: для  генерала Залужного посада Головнокомандувача української армії, який бореться за Свободу нації і рятує цивілізацію від ядерної пожежі НЕ є посадою як такою. Це його божественна МІСІЯ!

І кожен (!), хто посміє Залужному завадити або стане на його шляху до Перемоги України буде нещадно ПОКАРАНИЙ Вселенським Законом «Бумерангу» і «Караючим Мечем Арея»!!!

Ще раз подивіться це коротке відео «Життя Бумеранг»:  ">.

Я просто попередив, тому що ЗНАЮ. Як визначено, так і буде!

У древніх римлян богом війни був Марс, якого ще називали «Валеріус»  («дужий», «сильний»). Сьогодні Бог війни генерал Залужний, що очолює ЗСУ, яким довіряє 98% українців!

 

Для України і її народу Валерій, як син Нації, є Богом даний  Генерал-Визволитель, Рятівник свого РОДУ (етносу, нації).

Оберегом для генерала Залужного служить код Української нації,  викладений у цих ВСЕЛЕНСЬКИХ СИМВОЛАХ.

Від імені нашої організації «СМЕРТЬ РАШИСТАМ» («Караючий Меч Арея» «КАРМА») Духовні Наставники ментально передали (подарували) ці СВЯЩЕННІ СИМВОЛИ Головнокомандувачу ЗСУ (Гетьману України), генералу Валерію Залужному в День його народження і 50-річного ювілею для виконання його Священної Місії. При нагоді вручимо особисто.

Друже генерале, сину, хай бережуть Тебе наші Боги і Священні Символи! А Дух пращурів надає тобі невичерпних Сил, незламної Волі і  Віри у нашу спільну Українську Перемогу над фашистською москальською ордою!

Щоб шаблі не брали, щоб кулі минали голівоньки наші.

Щоби Україна повік не плакала!
Щоби наша слава, козацькая слава, повік не пропала.

Бо козацька слава кровію полита!
Січена шаблями, рубана мечами, ще й сльозами вмита…

">  

Читайте на цю тему «Лист-подяка Командувачу Сил Спеціальних Операцій Григорію Галагану (12.03. 2022, див. тут: https://ukrreporter.com.ua/golovne/statti/lyst-podyaka-komanduvachu-syl-spetsialnyh-operatsij-grygoriyu-galaganu.html).

Ворогам Української Нації не під силу зрозуміти і усвідомити Божественну суть вічних Вселенських Символів українців.

Зауважу москалям, що для вас, нелюдів і вашої паскудної вонючої історії наш Гетьман, генерал Залужний — це ваш безславний КІНЕЦЬ і СМЕРТЬ вашої  імперії ракової пухлини на тілі Людства і  планетарного зла!

Щоб врятуватися і десь на болотах дожити останні дні свої у вас, москалі є лише єдиний шанс якомога швидше добровільно покинути окуповані території України, знищити своє військово-політичне керівництво і звільнити поневолені народи від колоніального гноблення московії.

Проте, як ви на це здатні, показав «пук» пригожина. Читайте статтю  «Педофіл путін і педераст пригожин звірина морда сучасної росії: НАТО, припини їх боятися» (див. тут: https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/176635).

Місія Гетьмана України генерала Валерія Залужного виконати заповіт Духовного батька українців Тараса Шевченка: «і вражою злою кров’ю Волю окропіте…», щоб «понесло з України у синєє море кров ворожу…».

Головнокомандувач ЗСУ генерал Залужний у інтерв'ю виданню The Economist заявив:

“Усе, що ми робили, коли почалася масштабна агресія, це реалізовували не лише знання, які ми вже мали у 2014 році, а й навички та досвід, які здобули з того часу. І найважливіший досвід, який ми мали і який практикуємо майже як релігію, це те, що росіян і будь-яких інших ворогів треба ВБИВАТИ,  просто ВБИВАТИ, і головне, ми не повинні боятися це робити. І це те, що ми робимо”, - наголосив генерал Залужний.

Подивіться хвилинне відео генерала Залужного «Я йду знищувати ворогів землі рідної» (див. тут:  ">).

Свою місію (заповіт Тараса Шевченка) генерал Залужний виконає з честю!

Зеленський і Єрмак, від імені організації «Караючий Меч Арея», ВИМАГАЮ не заважайте Залужному!!!

ЗВЕРНЕННЯ до Зеленського

Володимире, під час президентських виборів 2019 року ти  неодноразово заявляв, що йдеш в президенти на один термін. Будь мужчиною, ДОТРИМАЙ даного українцям слова і офіційно заяви, що не будеш брати участі у наступних президентських виборах.

Зробивши таку заяву, ти заспокоїш суспільство і не будеш його розколювати. Ти повинен розуміти, що українці об’єдналися навколо ЗСУ і їх Головнокомандувача генерала Залужного, а не навколо тебе, клоуна, боягуза і недоумка в оборонній і безпековій сферах, який ховався від мобілізації в армію в 2014 – 2015 роках за кордоном і за спідницею матері.

На війні гинули українці, а ти єврей, який «никому ничего не должен», «говорящий по-русски» і для якого «какая разница, как называется улица», зі своїм 95 Кварталом  насміхалися над Україною, Голодомором-геноцидом українців, Томасом ПЦУ, учасниками Революції Гідності і ЗСУ.

Володимире, нагадаю, в ефірі телеканалу «1+1» (ТСН) ти заявив (цитую мовою оригіналу): «Если на востоке и в Крыму люди хотят говорить по-русски, отцепитесь, отстаньте от них, дайте им возможность говорить по-русски. У меня єврейская кровь, я говорю по-русски…».

Виступ Зеленський ви можете  ">послухати тут: ">).

Володимире, я — не антисеміт і не антиєврей (неграмотно вживати термін «антисеміт», правильно — «антиєврей»). Я шаную єврейський народ  Держави Ізраїль і євреїв, які проживають в Україні, якщо вони з повагою ставляться до моєї нації, її культури, релігії, традицій, історії, національних героїв, знають державну українську мову і спілкуються нею, захищають Україну на фронті від російської  агресії.  А не паплюжать мою державу, націю, мову, віру, як це роблять «зелені гниди» з партії «Слуга народу» та різні рабіновичі, медведчуки, кузьміни з колишньої ОПЗЖ, які їздили у москву на поклон до вбивці путіна, а Зеленський їм потурав впродовж трьох років до повномасштабного вторгнення москалів. . 

Я — антисіоніст, антифашист, антирасист, антикомуніст! Я націоналіст-патріот — той, хто любить свою націю і захищає Державу Україна! (">див. відео). 

Володимире, ти не знаєш, а найгірше — не розумієш жорстких і цинічних правил геополітики, яку ведуть так звані сильні світу цього, через свій молодий вік, відсутність життєвого, політичного, міжнародного і військового досвіду. 

Це — не твоя вина, це — твоя біда. Твоя провина в іншому — у безвідповідальності перед Українським народом, коли ти — повний профан у політиці, державному управлінні та безпековій і оборонній сферах — вирішив балотуватися кандидатом у президенти України! 

Не знаю, чи зрозумів ти сьогодні, в чому ще є твоя провина перед етнічними українцями, які становлять майже 90% населення України (євреї — менше 0,2%). 

 

Володимире, згадай мій відкритий лист до тебе на цю тему «Ти не український і не мій президент, йди з Богом», надрукований в «газеті «Україна молода» 21 липня 2020 року (див. тут: https://www.umoloda.kiev.ua/number/3615/180/148282/). 

Українська письменниця, поетеса зі світовим ім’ям Ліна Костенко у своєму вірші написала гіркі, але правдиві слова про нас, українців: 

Ні честі, ні мови, ні згоди,

самі лише смутки і пні. 

Коханий мій рідний народе, 

ти збудешся врешті чи ні?!

 

Володимире, ти можеш собі хоч на мить уявити, щоб президентом або прем’єр-міністром Держави Ізраїль раптом став араб?! У Єгипті — єврей? У Польщі — німець? У Німеччині — француз? У Франції — англієць? У Великій Британії — ірландець? У Фінляндії — росіянин? У Росії — українець?

***

Чи розуміють тепер ті 73% недоумків, дебілів, ідіотів, які по приколу (гірше не буде) обрали клоуна «членограя» президентом воюючої країни, що вони наробили і до чого це призвело? Чи горбатого могила виправить?

Патріарх-предстоятель УГКЦ, моральний авторитет України покійний Любомир Гузар справедливо зазначив: «Основна проблема України — це моральна деградація, а все інше — наслідки».

Подивіться відео про події під Іловайськом у серпні 2014 року  учасника російсько-української війни Ростислава Шапошнікова «Зеленський бреше про початок війни. Як Росія напала на Україну» (див. тут: ">).

Я ще сподівався, що Зеленський в День народження Валерія Залужного заявить, що він не буде висувати свою кандидатуру на другий президентський строк, як обіцяв. Думав, що він все таки має хоч трішки розуму і сміливості, а не манію величі «переможця», який уже приміряє корону «імператора Наполеона».

 

Це був би найкращий подарунок для українців і визволених з російсько-турецького полону українських героїв, яких Зеленський  спочатку віддав у полон воєнному злочинцю путіну під міфічні гарантії Червоного Хреста, а потів, заради піару, разом із Єрмаком привіз їх з Туреччини в Україну 8 липня.

Перед цим Зеленський і Єрмак спеціально зганяли на човні до острова Зміїного, щоб записати на відео брехню про «п’ятсот діб» війни.

Нагадаю чотирьох разовому ухилянту від армії «Янелоху» і таким як він, що воєнна агресія росії проти України розпочалася 20 лютого 2014 року! Це визнано офіційно на міжнародному рівні і в Україні! Дебіли, йде 10-й рік війни!

«Героїчну» регату Зеленського—Єрмака до острова єдиний телемарафон і пропрезидентські телеканали крутили в ефірі до самого вечора, допоки не привезли у Львів з Туреччини наших героїв-полонених.

Подивіться відео «ЗАЗДРЯТЬ ЗАЛУЖНОМУ! Як Зеленський і Єрмак переписують історію під себе?» (див. тут: ">).

Повернення додому справжніх Героїв України, воїнів Світла: заступника командира полку "Азов" Святослава Паламаря (позивний "Калина"), командира "Азова" Дениса Прокопенка («Редіс»), старшого офіцера Олега Хоменка, в.о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського («Волина») і командира 12-ї бригади НГУ Дениса Шлеги —  бойових побратимів генерала Залужного було для нього одним з найкращих подарунків до Дня народження і великим щастям для їх рідних.  

Командири захисників «Азовсталі» у Львові / Фото: із соцмереж

 

У суботу (8 липня) на офіційних каналах президента Зеленського і керівника його офісу Єрмака повідомили про повернення в Україну захисників «Азовсталі», розмістивши відео і фото зустрічі з ними. 

 

На офіційному сайті і фейсбук сторінці президента відсутнє поздоровлення Зеленського з нагоди 50-річчя Головнокомандувача Валерія Залужного.

Лише у вечірньому відео зверненні Зеленський мимохідь згадав про нього: «Добіг кінця цей дуже насичений день. За сьогодні із самого ранку встиг заслухати доповіді з фронту, привітати Головнокомандувача Залужного з Днем народження».

І ні слова більше про Залужного.

Я думав, що Зеленський 8 липня у звернені до народу зробить заяву: «Українці, у 2019 році я обіцяв вам, що буду президентом лише один термін. Дане слово я стримаю як мужчина».

І вітаючи з Днем народження генерала Залужного, скаже: «Шановні українці, сподіваюся, наступного року на президентських виборах ви проголосуєте за Валерія Залужного — майбутнього Президента—Верховного головнокомандувача ЗСУ, Гетьмана України. Я балотуватися в президенти не буду».

Сподіваюся, що Зеленський розуміє, що його і Залужного не можна  ставити на одну площину для порівняння. Якщо він і цього не розуміє, то я йому уже нічим зарадити і допомогти не можу.

Як кажуть в народі: "Якщо тато з мамою не дали, то вже ніхто не дасть" (прислів’я вказує на розумові здібності дорослої людини — Зеленському, слава Богу, вже 45 років! Пора бути дорослим…).  

Якщо ж Зеленський спробує не дотриматися даного слова, то, судячи з настроїв ветеранів російсько-української війни і військових, які знаходяться на фронті, вони жорстко йому про це нагадають, щоб він не балотувався в президенти на другий строк.

Володимире, не жартуй! Це не клоунада і не серіал "Слуга народу". Відповідь ветеранів буде жорсткою, на руках багато зброї. Не забувай про це. Це не залякування і тим більше не погроза на твою адресу (ти і так наляканий жінками Софією і Марусею). Просто застерігаю тебе як батько, щоб, не приведи Боже, не дійшло до цього. Я добре знаю настрої військових. Члени нашої організації «Смерть РАШИСТАМ» є у всіх військових частинах. Це наші "вуха" і "очі", "невидимки-привиди", які озброєні і добре професіонально підготовлені.

Від фронтовиків все частіше лунають запитання: "За що і за кого ми воюємо?" За тебе, «Ухилянта-Янелоха-Боневтіка", не воюють — це точно!

Вони воюють за Україну і український народ!!! Воюють разом зі своїм побратимом, легендарним Головнокомандувачем (Батьком, Отаманом, Гетьманом) Валерієм Залужним…

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, з першим 50-річним ювілеєм, пане генерале! Вірному Сину Українського нації Многая літа! Будьмо!

Від імені організації «Смерть РАШИСТАМ» даруємо Гетьману України,  генералу Залужному пісню «Тінь Сонця Меч Арея» (див. тут: ">).


Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО,

Герой України,

кавалер ордену ООН "Діяння на благо народів",

медалі ЄС "Європа — союз цінностей",

народний депутат України ІІ-VI скликань,

член ПАРЄ (2006-2010),

почесний голова СОУ, генерал-лейтенант

 

 

Теги: Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Думки вголос, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum,www.mediaforum.news,Валерій Залужний
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео