«Момент істини — або ми знищимо москальську чуму, або вона нас. Третього не дано — Воля або смерть!»,– Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО

«Момент істини — або ми знищимо москальську чуму, або вона нас. Третього не дано — Воля або  смерть!»,– Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО
222952 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

«Момент істини або ми знищимо москальську чуму, або вона нас. Третього не дано Воля або  смерть!»,– Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО

 

Аксіома Вселеної Україна була, є і буде! 

Шановні читачі Незалежного Медіа Форуму, торік у червні видання «Український репортер» опублікувало мою статтю–аналіз «Момент істини або ми знищимо москальську чуму, або вона нас. Третього не дано» .

Публікація викликала великий резонанс не лише в Україні, а й за її межами, в тому числі, і в політичних колах країн світу, лідери яких згадуються у статті. Інтернет, соціальні мережі, програма автоматичного перекладу роблять свою справу. Живемо у світі новітніх технологій і комунікацій…

Минуло трохи більше року, але стаття не втратила своєї актуальності і сьогодні. Особливо після появи в червні ц. р. так званих  «мирних ініціатив» ПАР і ОАЕ щодо проведення переговорів  між парламентами України і московії на предмет закінчення війни.

Чергова ініціатива африканців, на мою думку, є нічим іншим, як  спробою відтермінувати на деякий час агонію путінського кривавого режиму, якому для стримування успішного наступ ЗСУ потрібно отримати зброю з Китаю, Ірану і Північної Кореї, провести перегрупування військ на фронті, щоб вести проти України «затяжну війну на виснаження». А також вчинити ряд бойових  провокацій силами ПВК «Вагнер» на кордоні з країною членом НАТО Польщею і в черговий раз посміятися з боягузливого «занепокоєння» Альянсу.  

Минулорічна стаття сьогодні ще більше загострює підняті в ній питання геополітичного характеру у зв’язку з московською воєнною агресією проти України, яка, по суті, є Третьою світовою війною. У ній в  різних формах бере участь понад 50 країн світу.

Планетарним злом, яке реально загрожує існуванню нинішній   цивілізації, демократії, правам і свободам людей є авторитарні диктаторські режими московії (центр цього зла), Білорусі, Китаю, Північної Кореї, Ірану, Угорщини. Скочується до них і Туреччина.

Ті, хто НЕ знайомий із моєю публікацією (посилання на неї в кінці допису), знайдіть час її прочитати. Викладені в ній фактичні дані і обставини відкриють вам очі на багато речей великої геополітики і сильних світу цього. Прочитавши статтю, ви зможете САМОСТІЙНО проаналізувати ті події, які відбувалися у світі, в Україні і навколо неї на час її написання і  пізніше впродовж року по сьогоднішній день.

Ви зможете побачити, що змінилося за рік з моменту появи статті і зробити свої, власні висновки: хто, чим і як допомагає Україні, чи достатня ця допомога ЗСУ для успішного наступу і звільнення всіх окупованих території України, чому допомога надається по «чайній ложці» і розтягується в часі, чому НАТО є «зоопарком наляканих путіним пінгвінів», хто веде закулісні переговори без України і як їй підкидають варіанти «мирних планів», «припинення вогню», «мирних переговорів» з метою, щоб Україна НЕ перемогла, а москівя НЕ програла у цій війні і не розвалилася на незалежні національні держави.

Світові лідери і їх ляльководи (глобалісти), які стоять за ними,  прикриваються тезою, що  ядерна зброя, яка розташована на території московії, може вийти з під контролю і попасти в руки ісламським терористам. Тому, на їх думку, повний розгром  москальських військ і розпад московської імперії може бути небезпечним для світу.  

Вони штовхають Україну до гібридної капітуляції:

1) «замороження  воєнного конфлікту»;

2) обмін окупованих московією українських територій на «мир» (на їх думку, Україна таким чином збереже решту частину території як незалежної держави);

3) визнання Україною, що окупований (анексований) Крим це територія московії;

4) прийняття Україною корейського або фінляндського варіантів миру під чергові міфічні безпекові гарантії і т. ін. і т. п.

 

Нагадаю ініціаторам «мирних угод»,  у яких коротка пам’ять.  Гарантії безпеки для України, недоторканість визнаних ООН  кордонів і територіальної цілісності в обмін за здачу третього у світі ядерного потенціалу, які підписанти Будапештського меморандуму надали Україні — вони НЕ ЗАБЕЗПЕЧИЛИ! Один із гарантів московія розпочала воєнну агресію проти України, окупувала Крим, Донецьку, Луганську, Запорізьку і Херсонську області! Погрожує світу застосувати ядерну зброю.

Я хочу, щоб ми, українці, навчилися самостійно думати, аналізувати, робити правильні висновки, приймати відповідальні рішення: як нам жити, що робити, які приймати стратегічні плани розвитку країни на 25-50 років, як досягати власних амбітних  українських цілей, як надійно захистити національні інтереси у жорстокому конкурентному світі, як перемогти споконвічного ворога московією, яка сьогодні є раковиною пухлиною на тілі людства і підлягає ЗНИЩЕННЮ.

НЕ забувайте мета московії повністю ЗНИЩИТИ етнічних  українців і Україну як незалежну державу. Вирішити «українське питання» («денацифікація») раз і назавжди, як біснуватий фюрер гітлер під час Другої світової війни вирішував «єврейське питання». Про це прямо заявив  експрезидент, заступник голови ради безпеки московії, голова партії «єдина росія» дмитро медведєв. Він назвав українців «купкою безумних нацистів-наркоманів», яких разом з цивільною інфраструктурою потрібно знищити.

Щоб вижити, врятувати Націю і зберегти Україну як незалежну суверенну державу в міжнародно визнаних кордонах 1991 року, нам потрібна лише Перемога!  Сила і непереможність Нації завжди була в її єдності.

Наші пращури арії-русини заповіли нам: «Сила і непереможність Роду твого — в етнічний єдності Роду твого».

Під час війни ЄДНІСТЬ народу і армії повинна бути міцною як метал ТИТАН! Все для фронту все для Перемоги! Народ і Армія ЄДИНІ! Віримо ЗСУ і головнокомандувачу генералу Валерію Залужному.    Тримаємо стрій! Допомагаємо, хто чим може ЗСУ! Підтримуємо морально і духовно генерала Залужного!

Віримо і знаємо: Українська нація і її Збройні Сили — нездоланні і непереможні! Слава Нації! Слава ЗСУ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

Українська Перемога повинна означати знищення (розвал) московської імперії, повну і беззастережну воєнну капітуляцію  московії (за аналогією гітлерівської нацистської Німеччини у травні 1945 року).

ПАМ’ЯТАЙТЕ, що така Перемога потрібна лише нам, українцям!  Вона НЕ потрібна провідним країнам світу і Європі Здобути необхідну нам Перемогу зможемо лише ми самі українці!

Ми вдячні нашим союзникам і партнерам за допомогу. І будемо їм вдячні завжди. Але українці платять за Перемогу над планетарним злом найдорожчим ЖИТТЯМ! Українці сьогодні рятують не лише себе. Вони захищають Західну цивілізацію, її демократію і свободу, Європейський Союз і боягузливе НАТО!

Іншого шляху у нас, українців НЕМАЄ! НЕ потрібно придумувати для нас ніяких закордонних «мирних переговорів»! Нехай це добре усвідомлять і запам’ятають президент Зеленський, військово-політичне керівництво України та наші союзники і партнери, які повинні перестати боятися шантажиста–психопата воєнного злочинця путіна.

В черговий раз пропоную керівникам держав «формату Рамштайн»  і країн-членів НАТО НЕВІДКЛАДНО підписати Договір про створення військово-політичного союзу з Україною (юридично утворити антипутінську військову коаліцію) і визначити стратегічну мету у цій війні.

Мета антипутінської коаліції, на мою думку, повинна передбачати:

1) беззастережну капітуляцію фашистської московії (за аналогією капітуляції нацистської Німеччини у травні 1945 року);

2) взяття зобов’язань щодо своєчасного надання Україні необхідної військової, технічної, матеріальної, медичної, фінансової та іншої допомоги;

3) невідкладне надання Україні зброї, яка забезпечить в цьому році повний розгром рашистських військ і отримання Україною Перемоги, що позбавить московського фюрера путіна можливості вести проти України "затяжну війну" впродовж декількох років "на виснаження";

4) звільнення окупованих територій і відновлення територіальної цілісності України в кордонах 1991 року, визнаних ООН;

5) повне відшкодування Україні збитків, нанесених московською  агресією;

6) виключення москальської федерації зі складу ООН і ОБСЄ;

7) встановлення заборони московії мати ядерну зброю та іншу зброю масового знищення, запровадивши на першому етапі жорсткий постійний контроль НАТО за її зберіганням з метою недопущення її використання;

8) створення Міжнародного спеціального трибуналу з розслідування воєнних злочинів московії, президента путіна, вищого політичного і військового керівництва московії, а також самопроголошеного президента лукашенка і військового керівництва Білорусі у зв’язку із вчиненням ЗЛОЧИНУ АГРЕСІЇ проти незалежної суверенної України (більше про це див. тут: https://censor.net/ru/blogs/3399044/psihotip_putna_psihopat_shizofrenk_sadist_pedofl);

9) ФІЗИЧНЕ знищення воєнних злочинців московії путіна і військово-політичних керівників його фашистського режиму,  якщо вони добровільно не з’являться в Міжнародний кримінальний суд (або інший спеціальний трибунал) для здійснення над ними правосуддя.

Нагадую керівникам держав "формату Рамштайн", країн-членів НАТО і президенту Зеленському, що в силу свого характеру, психотипу і психічного стану здоров’я путін:

1) ні за яких обставин добровільно у відставку НЕ піде, владу нікому НЕ передасть ні під які гарантії особистої безпеки;

2) ніколи НЕ визнає себе переможеним, НЕ змириться з поразкою і на поступки НЕ піде;

3) окупаційні війська з території України, включаючи Крим, добровільно НЕ виведе. Будь який з цих кроків путіна — це його політична і фізична смерть;

4) ніяких з переговорів з путіним! Ніяких! Ні за яких обставин! Фізичне усунення його від влади (в тому числі, шляхом вбивства) — це єдиний спосіб не дати кремлівському фюреру розпочати ядерну війну.

5) так званий "мирний план" Сі Цзіньпіна (який є "троянським конем"), "мирний план" Макрона (тихий спосіб капітуляції України) і «мирні парламентські ініціативи» ПАР і ОАЕ (відтермінування поразки московії в обмін на зерно) військово-політичне керівництво України повинно викинути на смітник і забути про них.  Рекомендую авторам цих «мирних ініціатив» засунути їх собі в одне місце (куди саме, добре знає Зеленський, запитайте у нього).

Більше на цю тему у статті "Чому путін просить мирних переговорів з Україною" (див. тут: https://ukrreporter.com.ua/war/chomu-putin-prosyt-myrnyh-peregovoriv-z-ukrayinoyu.html).

 

The Tiger Lillies та The Hypnotunez зобразили путіна у новому

кліпі з петлею на шиї. Скріншот: The Tiger Lillies / Facebook

 

Акт капітуляції москальської федерації підписують представники московії (які не вчинили злочину агресії проти України) без участі путіна (який на момент підписання повинен бути арештований або повішений/вбитий), Україна  як країна Переможець і лідери країн "антипутінської коаліції".

Підтримую пропозицію президента Польщі Анжея Дуди, який вважає, що капітуляцію московії гарно було б підписати у Переяславі.

Під час візиту до Латвії він розповів, що давав таку пораду президенту Зеленському.

"Зважаючи на нашу історію, на те, як наші дороги колись розійшлися, я тебе дуже прошу, коли ви переможете росію, коли росіяни приповзуть на колінах просити миру — везіть їх у Переяслав. Нехай там підпишуть мир з вами. Нехай перекреслять цим усі роки російського, радянського впливу і неволі від царських часів", — переповів Дуда розмову із Зеленським (див. тут: https://www.wprost.pl/polityka/11075446/andrzej-duda-wspomina-rozmowe-z-zelenskim-jak-juz-rosjanie-beda-tutaj-na-kolanach-przychodzili.html).

СМЕРТЬ РАШИСТАМ!

Воєнних злочинців (путіна, патрушева, шойгу, герасімова, лаврова, пригожина, кіріла і весь їхній сатанинський "рускій мір" — список воєнних злочинців вищого військово-політичного керівництва росії маємо) необхідно визбирати по всьому світу і як "сухе галуззя кинути у вогонь" (Євангеліє від Івана: 15:5-6) і ФІЗИЧНО ЗНИЩИТИ!

"Всяке дерево, що не дає плоду доброго, зрубують і у вогонь кидають" (Євангеліє від Матфея, 7:19).

Так і з москалями-загарбниками треба чинити, допоки останній звірино-подібний нелюд не згорить у Вогні праведнім.

Суху гілку на Древі Життя, ракову пухлину на тілі планети Земля, центр світового зла — москальську імперію СПАЛИМО до тла, а попіл розвіємо по вітру. Остання імперія планетарного зла — рашистська москальська федерація повинна бути ЗНИЩЕНА.

Як визначено, так буде!

Більше про це у статті "Воєнний злочинець путін і його терористичний режим повинні бути знищені як ракова пухлина на тілі планети" (див. тут: https://ukrreporter.com.ua/war/voyennyj-zlochynets-putin-i-jogo-terorystychnyj-rezhym-povynni-buty-znyshheni-yak-rakova-puhlyna-na-tili-planety.html).

Ми багато разів відроджували Україну з попелу, облаштовували і захищали. Ми багато разів вмирали за НЕЇ і народжували на НІЙ своїх дітей, які потім ставали нашими предками.

Настав час НЕ вмирати за УкРАїну, а вбивати за НЕЇ «наших вороженьків»! Бо не для того нас мати в муках народила… Козацький дух у нас НЕ ЗГАС і нашому Роду нема переводу.

«Ворога Роду твого знищуй без пощади і жалю!» (заповідь наших пращурів аріїв-русинів).

«Я йду знищувати ворогів Землі рідної… Нехай рука моя буде твердою, щоб вбивати ворогів! Нехай око моє буде ясним, щоб вбивати ворогів! Нехай зброя моя буде справною, щоб вбивати ворогів! Нехай воля моя буде сталь, щоб вбивати ворогів! УкРАїно — рідна земля Мати, Господь — Отець наш небесний, БЛАГОСЛОВІТЬ…» ">

Бійцям організації «Український СМЕРШ» («СМЕРТЬ РАШИСТАМ») і «Караючий Меч Арея» («КАРМА») продовжувати неухильно виконувати накази від 24 і 28 лютого 2022 року — ВБИВАТИ ВОРОГІВ без жалю і пощади у будь який доступний спосіб. У полон — НЕ БРАТИ!

Пам’ятайте: «хороший» москаль — мертвий  москаль!

***

 БАЖАЮ читачам Медіа Форуму приємного ознайомлення із моєю  статтею  «Момент істини або ми знищимо москальську чуму, або вона нас. Третього не дано» (див. тут: https://ukrreporter.com.ua/golovne/statti/moment-istyny-abo-my-znyshhymo-moskalsku-chumu-abo-vona-nas-tretogo-ne-dano.html).

По тесту статті є посилання по темі піднятих у ній питань.

З повагою і вдячністю  

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО

Герой України,

кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів»,

медалі ЄС «Європа – союз цінностей»,

народний депутат України ІІ-VI скликань,

член ПАРЄ (2006-2010),

почесний голова СОУ, генерал-лейтенант

 

 

Теги: Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Думки вголос, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum,www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео