Іванна Климпуш-Цинцадзе: Критично важливо усвідомити, наскільки нагальною є допомога Україні зараз

Іванна Климпуш-Цинцадзе: Критично важливо усвідомити, наскільки нагальною є допомога Україні зараз
356626 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завершилося засідання Міжпарламентської Ради Україна-НАТО. Українська делегація, попри внутрішні розбіжності, виступила, як завжди, єдиним фронтом із чіткою позицією.

Ми цінуємо двосторонні угоди про надання допомоги Україні, перша з яких уже підписана з Великою Британією. Але розраховуємо, що жодна з цих угод не буде замінником реальних гарантій безпеки, які може надати лише повноправне членство в НАТО. Сподіваюся, що всі разом ми використаємо час, який залишився до Вашингтонського саміту Альянсу, щоб знайти формулу для запуску процесу запрошення України до НАТО.

Нам усім потрібно дійти згоди, що результатом цієї війни має бути стратегічна поразка росії. Коли будемо поділяти це спільне усвідомлення, тоді нам вдасться зупинити руйнівні імперські плани росії.

Для цього потрібне спільне з партнерами виробництво і закупівля зброї. Критично важливо усвідомити, наскільки нагальною є допомога Україні зараз. Усі стривожені зволіканням із рішенням США щодо військової допомоги. Важливо, щоб американське лідерство у вільному світі було відновлено.

Розраховуємо на рішення про багаторічну та багатосторонню допомогу, які би надіслали росії чіткий сигнал, що вона не може розраховувати на втому Заходу, що їй вдасться пересидіти Захід.

">

Теги: Іванна Климпуш-Цинцадзе,НАТО, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео