Група офіцерів та генералів Командування Об’єднаних Сил ЗС України на чолі з командувачем генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим взяли участь у літургії з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим

357337 ПЕРЕГЛЯДІВ

Богослужіння у Трапезному храмі святих Антонія і Феодосія Печерських на території Києво-Печерської лаври здійснив Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.  

Як зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв, для військовослужбовців віра є сильним емоційним станом, що супроводжує переконання та впевненість бійців у нашій спільній перемозі.

"Сьогодні ми захищаємо територіальну цілісність України й зміцнюємо слово Боже в наших військових рядах. Ми всі віримо в Бога, а також віримо а нашу світлу перемогу. І будемо робити все від нас залежне, щоб наша перемога стала остаточною й міцною, як і наша віра в Бога.",- зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв

— Це життєва сила, яка дає нам волю долати ворога на полі бою. Крім того, віра пов’язана з довірою, здатністю покладатися на командирів та бойових побратимів, тобто тих, кому довіряєш, — підкреслив командувач. — Сьогодні ми захищаємо територіальну цілісність України й зміцнюємо слово Боже в наших військових рядах. Ми всі віримо в Бога, а також віримо а нашу світлу перемогу. І будемо робити все від нас залежне, щоб наша перемога стала остаточною й міцною, як і наша віра в Бога.

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео