Відключення: Пропагандонам кремля підіграють "рідні" щурі

Відключення: Пропагандонам кремля підіграють "рідні" щурі
360367 ПЕРЕГЛЯДІВ

Люди потребують логічних, зрозумілих пояснень, бо загальна картина з виробленою в Україні електроенергією, її профіцитом у зв'язку з окупацією, евакуацією, біженцями тощо породжує різні тлумачення, чутки і підозри. Ніхто не пояснює логіку і плани відключень, люди не розуміють, що таке розподільчі станції і що саме стає підставою для відключень.

В даній ситуації важливою є діяльність СБУ. Що я маю на увазі. Риторика російських пропагандонів про удари по нашій критичній інфраструктурі спрямована на те, щоб українці замерзали, хворіли, страждали від антисанітарії, без води, а далі - перелякані й обурені тиснули на українську владу, схиляючи її прийняти умови кремля. Це диктує тактика «блискавичних» дій армії держави-терористки з ракетними обстрілами України…

І тут заяви представника ДЕТЕК про евакуацію породжують думки про деякий «синхрон» з цими пропагандонами. Чи це «збіг», чи ні? Треба обов’язково розбиратись, контролювати, бо не всі орієнтуються, яким чином  енергетичні об'єкти «перетікали» із державної власності у приватну. До того ж «патрони» теперішніх власників енергетичних структур іще з 2014 року перебувають на території країни-агресорки в «тісних обіймах кремля».

Усім відомо, що багато саме опзжопників були представництвом «донецьких» і користувались їхньою фінансовою підтримкою...У результаті таких розслідувань СБУ навіть може критись підстава націоналізувати всі ці енергетичні об’єкти, що за перевищення влади і корупцію були за копійки подаровані криміналітету.

Тому СБУ повинна б звернути увагу на можливі «синхрони» і не тільки власників, а й окремих осіб, що зараз дуже «агітують» людей чи то не приїжджати, а чи масово виїжджати.

Це можуть, звісно, бути і збіги, але пам’ятаймо, що «суцільні збіги бувають тільки в дурнів». Позиція нашої держави має бути заглиблена у найбільше бажання надання допомоги людям вижити на місцях (особливо, якщо порахувати скільки коштів потрібно потратити на переїзди, проживання, медицину, забезпечення тощо, то просто можна роздати людям ці кошти для виживання на місцях).

Звісно ж, що ті, хто не має умов до життя, їм потрібно допомогти евакуюватись. Не забуваймо, що ворог заінтересований, щоб люди масово покидали деокуповані території, аби далі це використовувати у своїй пропагандистській риториці, мовляв «українці втікають після визволення окупованих територій», ну і звісно ще й маскувати під це масово депортованих, викрадених українців на територію ворога. 

Зараз наші генерали деголі воюють, захищають нас, звільняють Україну від ворога, а ми маємо бутими пильними і не «пустім бур’янів, а в комору - щурів», як піває Сергій Файфура. Хоч отих щурів іще багато.

Микола ГОЛОМША, доктор філософії, воїн ЗСУ, член Ради Незалежного Медіа Форуму

На світлині із Фейсбук автор публікації з бойовими побратимами ЗСУ

Теги: Микола Голомша,Гримаси "русского міра",Українська енергетика,відключення електроенергії,відключення світла, СБУ , Агресія росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF
Автор: uacenter.media

uacenter.media, ua.mediacenter.eu@gmail.com,

01001 Київ, вулиця Хрещатик 10, +38 067 461 6900, +48 609 00 6656

© Міжнародний благодійний фонд

«Незалежний Український Медіа Центр у Європі», 2022

© Yurii SCHERBAK, 2022   © Valentyn KONDRATIUK, 2022-2023

Мої відео