"Маніяк у погонах" хоче воювати в Україні

"Маніяк у погонах" хоче воювати в Україні
225826 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російський серійний вбивця хоче воювати в Україні. Чи завербує Пригожин "Ангарського маніяка"?

Серійний вбивця Михайло Попков, засуджений до подвійної смертної кари за вбивство 78 людей, в інтерв'ю телеканалу «Вести Иркутска» заявив, що готовий приєднатися до бойових дій в Україні навесні. Попков похвалився, що має таку бажану військову спеціальність.

     
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
Wikimedia Commons\
 
 

Свою злочинну діяльність Михайло Попков, відомий як «Перевертень» і «Ангарський маніяк», здійснював у 1992-2010 роках в Іркутській області, вбивши десятки жінок і дівчат. Колишнього поліцейського заарештували в 2012 році. У 2015 році серійного вбивцю засудили до довічного ув'язнення за 22 вбивства. У рамках наступного суду в 2018 році було доведено, що Попков вбив ще 56 жінок. Попков зізнався у вбивстві аж 83 осіб,  але вину «перевертня» довели «лише» у справі 78 жінок.

В інтерв'ю місцевим ЗМІ Михайло Попков заявив, що служба в російській армії є його мрією.

58-річний Ангарський Маніяк також заявив, що хотів би навесні приєднатися до російських військ вторгнення, оскільки не любить холоду. 

При цьому серійний вбивця додав, що досі йому ніхто не пропонував поїздку в зону бойових дій.

Група Вагнера вербує тисячі злочинців до своїх філій, які зараз борються, серед іншого, в Бахмуті. Відбувши півроку на фронті, злочинці можуть розраховувати на помилування президента Володимира Путіна. Через використання цих військ як «гарматного м’яса» лише деякі доживають за півроку важких боїв. 

Цього місяця понад двадцять злочинців ( засуджених за торгівлю наркотиками, пограбування та вбивства ) з першої групи з кількох сотень в’язнів, завербованих Групою Вагнера, були помилувані Путіним.

Павло Крищак | Niezalezna.PL - партнер Незалежного Медіа Форуму
Світлина - https://www.irk.ru/
Теги: Ангарский маньяк Михаил Попков,Гримаси "русского міра", Агресія росії в Україні,Євген Пригожин,злочинне угруповання, Незалежний Медіа Форум, Niezalezna.PL, SWS,Strefy Wolnego Słowa, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео