Нове загострення геополітичної параної путіна перед Палатою №6

Нове загострення геополітичної параної путіна перед Палатою №6
364211 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Під час засідання радбезу росії 21.07.2023 року диктатор і військовий злочинець путін заявив, що західні землі Польщі (колишня територія Німеччини) є «подарунком Сталіна» і Польща має бути вдячна СРСР «за відновлення незалежності». Він підкреслив, що Польща відновила свою незалежність і суверенітет величезною мірою «завдяки СРСР».

Звернення путіна до історичної проблематики свідчить про нове загострення геополітичної параної кремлівського палія війни. Страждаючи на невиліковну психічну хворобу існування в паралельному світі, диктатор вигадує все нові абсурдні й брехливі формулювання:

-         «Ленін створив України»,

-         «Сталін подарував Польщі західні землі».

Польща негайно відповіла на цю заяву.

Прем’єр-міністр Матеуш Муравецький заявив, що Сталін був військовим злочинцем, через якого загинули сотні тисяч польських громадян. «Історична правда не підлягає суперечці», – підкреслив прем’єр-міністр.

Заступник міністра закордонних справ Польщі Павел Яблонський, відповідаючи на слова путіна, заявив: «Маємо ще одне підтвердження того, хто такий путін і що таке росія сьогодні. Путін мріє повернутися до сталінських часів. Говорячи про нібито подарунки від Сталіна, він цинічно бреше, бо ми втратили значно більшу частину нашої території, ми були завойовані совєтами, ми були ними окуповані майже п’ять десятиліть. Фальсифікація історії – це також зброя путіна, яку він використовує у гібридній війні».

Заступник координатора міністра спецслужб Польщі Станіслав Жарин зазначив: «Кремлівська жалюгідна нікчема знову повторює брехню про Польщу і намагається фальсифікувати правду про війну проти України. Він знову використовує історичний ревізіонізм для поширення неправдивих звинувачень проти Польщі».

«Путін в черговий раз подав докази своєї панічної фобії та страху перед людьми. Діяльність кремлівської індустрії брехні часто є ще й способом приховування власних слабкостей», – підкреслив Станіслав Жарин.

У зв’язку із загостренням невиліковної психічної хвороби путіна, від нього слід очікувати нових «відкриттів»:

-    Карл Маркс – засновник Гондурасу;

-         Мексика належить росії, оскільки в Койокані похований Лев Троцький.

І так далі, до госпіталізації в Палату №6 

Єжи Слоневський

Оглядач Незалежного Медіа Форуму

Теги: Володимир Путін, Польща й Україна: реалії і перспективи,Єжи Слоневський, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum, www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео