Літературна платформа Букнет виділяє українську версію окремo

Літературна платформа Букнет виділяє українську версію окремo
386716 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Міжнародна літературна платформа Букнет (booknet.com) виділяє українську версію в окремий сервіс і переводить її на окрему інтернет-адресу – Booknet.ua. 

     Про це Укрінформу повідомили в PR-відділі української версії проєкту Букнет.

     «Рішення про виділення українського Букнету в окремий проєкт пов’язане з двома чинниками. По-перше, україномовна версія на своєму ринку є абсолютним лідером за кількістю користувачів – у вересні 2022 року денна кількість українців, які користувались сайтом або мобільним додатком Букнету, досягла 55 тис. унікальних користувачів (у січні було 15 тис. користувачів на день). По-друге, фінансові показники українського Букнету за пів року зросли в рази. Так, за три зимових місяці було продано 44 тис. книжок, а вже за три літніх місяці – понад 100 тис. екземплярів», – розповіли в компанії.

     Як відомо, Букнет – це платформа, де читач читає книжки безпосередньо опубліковані автором. Тому важливим показником для платформи є доходи самих авторів, які також стрімко зростають.

     За інформацією Букнет, у червні цього року загальний гонорар авторів склав близько 600 тис. грн, а за вересень автори отримали 1,2 млн гривень. Платформа сплатила за третій квартал понад 800 тис. грн ПДВ до бюджету України

     В Букнет вважають, що такі темпи розвитку і доля сервісу на ринку електронних книг України дають підстави вважати, що український Букнет буде не просто сервісом публікації електронних книг авторами, а видавничим холдингом із різними напрямками розвитку, що не планується в інших мовних версіях.

     Компанія Букнет працює на ринку з 2018 року. Це електронна бібліотека та соціальна платформа одночасно. На сайті можна читати книги популярних жанрів онлайн, завантажувати їх на комп’ютер чи телефон, а також спілкуватися з авторами та іншими читачами.

     На сьогодні сервіс доступний українською, англійською та іспанcькою.

     Офіційний сайт Українська літературна газета

Світлина з сайту Української літературної газети

Теги: Незалежний Медіа Форум, Незалежний український медіацентр у Європі, www.uacenter.media, IMF, Independent Media Forum, Українська літературна газета, Українське слово безсмертне і
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео