Niezalezna.PL: Вибухи у Кремлі – це повна ганьба для росії

Niezalezna.PL: Вибухи у Кремлі – це повна ганьба для росії
211924 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вибухи в Кремлі – це повна ганьба для росії. Перед 9 травня у Москви все більше проблем

Незважаючи на доставку до Москви додаткових засобів протиповітряної та протиракетної оборони, двом безпілотникам вдалося пробити російську ППО та вразити будівлі Кремля. 

– Це повний конфуз російської сторони, яка не змогла запобігти цій атаці. Такими діями українці хочуть не допустити Путіна на парад Перемоги 9 травня, під час якого можна очікувати згадки про «війну за Малоросію», як описують російську агресію проти України, каже кореспондент Зони вільного слова (SWS) в Україні, Вітольд Невеліч

Кілька місяців тому росіяни направили додаткові зенітні та протиракетні комплекси для посилення протиповітряної оборони Санкт-Петербурга та Москви.

 

На параді Перемоги в Москві, запланованому на 9 травня з нагоди чергової річниці закінчення Другої світової війни, можна очікувати згадок про «війну за Малоросію», як описують російську агресію проти України. 

У Кремлі сьогодні заявили, що два безпілотники вночі намагалися завдати удару по кремлівській резиденції президента Російської Федерації. 

Радник президента України Михайло Подоляк відкинув звинувачення росії в атаці безпілотників на Кремль.

 

Як зазначає кореспондент Зони вільного слова (SWS) в Україні Вітольд Невеліч, українці, як правило, заперечують диверсії та диверсійні дії, спрямовані на інфраструктуру, що обслуговує російського агресора.

Київ також заперечував свою причетність до диверсії на Кримському мосту, яка сталася 8 жовтня минулого року. Я не думаю, що росіяни самі організували таку провокацію,

– розповідає кореспондент SWS.

За словами Вітольда Невеліча, використання безпілотників може бути спробою залякати Володимира Путіна від присутності на Красній площі в Москві 9 травня під час урочистого військового параду в честь річниці закінчення Другої світової війни. 

Вітольд Невеліч порівняв цю подію з польотом Матіаса Руста з Гельсінкі до Москви в 1987 році. Німецький пілот приземлився на Великому Москворецькому мосту впритул до Червоної площі та Кремля.

Варто зазначити, що український ОПК володіє технологіями, які дозволяють будувати безпілотники значної дальності, здатні вражати цілі, розташовані в Москві. Такого роду диверсійну акцію, ймовірно, могла здійснювати українська розвідка. 

Niezalezna.PL – партнер Незалежного Медіа Форуму

Карикатура: Сергій Йолкін

 

Теги: Niezalezna.PL, SWS,Strefy Wolnego Słowa, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.media, Незалежний Медіа Форум, Агресія Росії в Україні, Кремль
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео